Vállvetve Apával a gyerek, az apa, a család is nyerhet!

A gyerekek valós tapasztalatokkal, élményekkel lettek gazdagabbak apa munkahelyén tavaly (közel 70 cég csatlakozott akkor) és tavalyelőtt az apák napját követő hétfőn, a Férfiak Klubja Vállvetve Apával sikerhagyományának keretében. Idén, a helyzetre való tekintettel humorosabb formában lehet csatlakozni és nyerni. A Vállvetve Apával hiánypótló jellegéről, céljáról és az idei nyereményjátékról közösségünk, a hagyományt életre hívó Férfiak Klubja alapítója, Bedő Imre nyilatkozott a Karc FM Spájz műsorában.

Nyereményjáték

Vállvetve Apával

Nagyon sok apuka vitte be a korábbi években a gyerekeit a munkahelyére az apák napját követő hétfőn a Férfiak Klubja Vállvetve Apával sikerhagyományának keretében. Tavaly közel hetven cég csatlakozott a programunkhoz, a vezetők családi légkört teremtettek a Vállvetve Apával napon, a gyerekek pedig valós képet kaptak arról, milyen egy munkahely, a felnőttek világa, ami önmagában hiánypótló; bepillantást nyertek apa „titkos” életébe, láthatták, hogyan tárgyal, hoz döntést, működik együtt a kollégáival. Értékes tapasztalatok, minőségi apa-gyermek idő, valós élmények. Idén az otthoni munkában, a munkahely megtartásában, egy nehéz időszakban mutathattak jó példát az apukák gyermekeiknek. Ezért idén, a helyzetre való tekintettel humorosabb formát öltött a Vállvetve Apával, sőt, komoly családi nyereményben is részesülhetnek azok, akik részt vesznek benne.

Vezető fotó: Card photo created by freepik - www.freepik.com

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk