Újra kell indítani a férfivá válás útját! – Bedő Imre a Kossuth Rádió műsorában

Parázs vita alakult ki a stúdióban a férfiakat (és ezzel együtt a nőket, családokat) érintő tévhitekről, ami lehetőséget adott számunkra, hogy eloszlathassuk ezeket. Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító markáns véleményt fogalmazott meg a Kossuth Rádió Az Este – A házigazda műsorában.

Tartalmas beszélgetés volt! Elmondta, amennyiben a férfi még fiúkorában nem járja meg a felnőtté válás útját, nem fogja megtanulni azt, miként kell férfiként és apaként helytállni a világban. El kellene érni a terhelhetőséget és megbízhatóságot, azonban mivel önmagától senki nem járja meg ezt az utat, erre ösztönözni kell. Véleménye szerint a férfivá válás útját a városiasodás is gátolja. Hiszen a város nem kötelezi a gyermeket bármiféle próbatétel megoldására, ezért mesterségesen kell újjáépíteni a férfivá válás útját a férfiakkal, apákkal, férfiközösségekkel, összefogásra van szükség a nőkkel, anyákkal, családokkal, tanintézetekkel közösen!

Indítsd el a felvételt, és hallgasd meg a műsort, kattints:

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk