Miért beszélünk keveset a férfiakról? – Bedő Imre a Dr. Jazzy műsorban

Keveset tárgyalunk manapság a férfiakról, pedig – ahogy arra a Dr. Jazzy című műsor vezetője, H. Varga Mariann is rámutatott – amikor valahányszor előkerül egy férfitéma, azt mindig elképesztő érdeklődés övezi mindkét nem részéről.

A 90.9 Jazzy rádió egyik legrégebbi egészségmegőrző műsora a Dr. Jazzy, amely a hetekben kezdte meg a tizedik évadát. H. Varga Mariann vendége nem is olyan régen Bedő Imre volt. Ezúttal is érdekes, hallgatókat vonzó, ugyanakkor tartalmas, mély beszélgetés bontakozott ki olyan témákban, mint többek között a férfiminta, annak hiánya, a férfi és női szerep, valamint a gyerek nevelésének alakulása. Emellett az Apa-Fia Körökről, annak mai kiemelt fontosságáról, Bedő Imre új, hiánypótló Férfienergia című kötetéről, valamint a család szolgálatába állítandó férfiértékekről, férfi és nő új egyességéről, illetve a Férfiak Klubja izgalmas, jövőbeni terveiről is beszélgettek a stúdióban.

Az értékes interjút a bal képre kattintva tudjátok meghallgatni. Érdemes végig követni, hasznos, gondolatokban gazdag műsor!

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk