Hétfőn az apák vigyék be a gyereküket a munkahelyükre – Vállvetve apával!

A Hír TV Paletta című műsorában Bedő Imre Férfiak Klubja alapító az apák napi hagyományunkról, a Vállvetve apával sikermozgalmunk fontos céljairól beszélt, továbbá a Magyar Családokért Díj jelentőségéről, amellyel a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége tüntette ki az alapítót a férfi- és apai értékek fenntartásáért, a férfi-nő szövetségért, a családokért és a jövő generációkért való társadalmi munkájáért, amit a Férfiak Klubja közösségével végez immár hat esztendeje!

Hallgassátok meg a műsort:

Cégvezetők, döntéshozók! Tegyétek lehetővé, hogy apák napja után, június 17-én hétfőn az édesapák idén is bevihessék gyermekeiket a munkahelyeikre! Édesapák! Kezdeményezzétek bátran munkahelyeiteken, engedélyeztessétek és élvezzétek ki az aznapi apa-gyermek minőségi időt! Legyen 2019-ben is elsöprő siker a VÁLLVETVE APÁVAL hagyománya; részletekért IDE, vagy a lenti képre kattintsatok. Minden útmutatást, információt elküldünk, akár cégként, akár magányszemélyként csatlakoztok az idei év legnagyobb apák napi sikerprogramjához!

A Férfiak Klubja tavalyi kezdeményezése óriási siker volt. Idén már hagyomány! Értelmes apák napi tradíció, ünnep ez a gyermekeknek, apáknak és munkáltatóknak! A gyerekeket nagyon érdekelte, mit dolgozik az apjuk és hogyan! Az édesapák büszkeséggel mutathatták be ezt! A tavalyi tapasztalatok szerint ez a nap megerősítette és még jobban elmélyítette az apa-gyermek kapcsolatot, a munkáltatók pedig olyan légkört teremtettek, amely családiasabb, emberközelibb. A képre kattintva még ennél is többet tudhatsz meg a Vállvetve apával hagyományról, mely méltóképpen összeforrott az apák napja ünnepével! OSSZÁTOK meg:

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk