Férfiak Klubja a Végtelenben – Civil Rádió

Férfiak és nők hogyan választanak párt maguknak, hogyan élnek egymással, mit okoz a férfihiány a családokban? – többek között erről is szó volt, de több más, a Férfiak Klubjával kapcsolatos fontos témát is érintettek.

Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója a Civil Rádió Végtelen című műsorának vendége volt – igazán tartalmas és nagyon jó beszélgetés bontakozott ki, érdemes meghallgatni! 

„Az elmúlt korok ma is érvényes értékeit új csomagolásban, a mai kor formanyelvére lefordítva tehetjük újrahasznosíthatóvá és követendővé. A kultúra minden területén az olyan értékeket helyezzük a középpontba, mint az ökologikus, humanista, toleráns és nyitott világszemlélet” – ezzel a hozzáállással készül a műsor, ez alapján választanak témát, és ezt képviselik a meghívott vendégek is. Kattints az alábbi gombra és hallgasd meg a műsort!

Meghallgatom!

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk