Az apáknak hihetetlenül fontos szerepük van a gyerekek kulturális szokásainak kialakításában!

A Férfiak Klubja összefogva komoly kulturális intézményekkel közösen elindította a mára nagy sikernek örvendő Kultúrát Apától programját. Ennek lényegéről beszélt a minap a Karc FM-ben Bedő Imre, Magyarország legnagyobb férfimotivációs társadalmi mozgalmának, a Férfiak Klubjának alapítója, a Kultúrát Apától megálmodója.

„Az apáknak hihetetlenül fontos szerepük van a gyerekek kulturális szokásainak kialakításában! Nagyon fontos, hogy kapcsolódjon egy igazi különlegesség az apákhoz, illetve az apák lehetőséget kapjanak megmutatni, kik ők! Ennek egy valódi praktikus alkalma lehet, ha a gyerekek az apjukkal mennek el színházba, operába, hangversenyre, tehát bármilyen kulturális eseményre. Együtt készülhetnek a darabra, édesapjuk társaságában lépnek be a felnőttek világába…” – mondta Bedő Imre. Halgassátok meg a teljes, rövid – 10 perces –, de velős beszélgetést:

Részletek a Férfiak Klubja Kultúrát Apától nevű, kulturális intézményekkel való közös sikerprogramjáról:
RÉSZLETEK: KULTÚRÁT APÁTÓL

Vezető kép: People photo created by rawpixel.com - www.freepik.com

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk