„A külön kassza oka a félelem” – Bedő Imre a Kossuth Rádióban

Közös vagy külön kassza? Miként érdemes kezelni a közös vagyont? Megöli-e a szerelmet a pénz vagy nem? Többek között ezeket a kérdéseket beszéltük át a Kossuth Rádió Napközben című műsorában.

Egy felmérés szerint a kapcsolatok többsége hasonló anyagi helyzetű emberek között jön létre, de mégis miként érdemes kezelni a közös vagyont? Tegyünk a közös kasszába egy nagyobb, kisebb jövedelmet és gazdálkodjon mindenki onnan, vagy kapjon mindenki „zsebpénzt”, esetleg dobjuk össze a pénzt a közös kiadásokra, no de mi a helyzet, ha jönnek a gyerekek? Egy házasság, együttélés során nem az az első kérdés, hogyan bánjunk a pénzzel, de könnyen azzá válhat. Megöli-e a szerelmet a pénz vagy nem? Többek között ezekre válaszolt Roboz Zsóka tréner, életvezetési tanácsadó és Bedő Imre, a Férfiak Klubjának alapítója a műsorvezetőnek, Banner Gézának.

„A házasságok 60-70 % válással végződik. A külön kassza oka tehát a félelem és a bizalmatlanság. Ezért kényszerülnek a párok abba, hogy egymástól függetlenül, az anyagi biztonságuk féltése miatt külön kezdjenek el gazdálkodni, azonban ez további bizalmatlansághoz és feszültséghez vezet” – mutatott rá Bedő Imre. Indítsd el az alábbi felvételt, és hallgasd meg a műsort!

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk