A Férfiak Klubjáról a Micsoda nők! műsorában

A Férfiak Klubjára, az eszmeiségünkre, a család szolgálatába állítandó Férfiértékek fennmaradásáért folytatott munkánkra voltak kíváncsiak a FEM3 Micsoda Nők! című adásában.

Örömünkre szolgál, hogy egy női show-műsorban is képviselhettük a szellemiségünket, és közösen beszélhettünk, megvilágíthattunk olyan fontos kérdéseket, amelyek Férfiakat és Nőket, családot és társadalmat egyaránt érintenek.

A férfiak és a nők változásáról, a két nem közötti, mesterségesen keltett versengésről, valamint a férfiakkal szembeni női elvárásokról is beszélgetett Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója Várkonyi Andrea műsorvezetővel és vendégeivel. Szóba került az emancipáció, ezzel kapcsolatban pedig az is, hogyan értékelik a mai, modern nők a férfiakat.

Várkonyi Andrea a beszélgetés végén elmondta, mindaz, amire Bedő Imre rámutatott, nagyon sok gondolkodni valóval szolgált és szolgál.

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk