Veszprémben is elültettük a Férfi Felelősség Fáját!

Szentendre, Őrbottyán és Alsópáhok után Veszprémben is elültettük a Férfi Felelősség Fáját! A Kossuth Lajos Általános Iskola és a körforgalom közötti zöld sáv déli részén találjátok meg szimbolikus diófacsemeténket, érdemes megnézni! Köszönjük a városnak és a polgármesternek, Porga Gyulának a segítséget!

„A Családok évében, 2017-ben ültettük el a Férfi Felelősség Fáját Veszprémben. Polgármesterként és családapaként is fontosnak éreztem hirdetni az összetartozást és a társadalmi normákat. A fa növekedésének lassú üteme mutatja, hogy az időt nem kell sürgetni, fontos megélni a változás minden pillanatát. Ugyanilyen lényeges a családi körben, közösen eltöltött idő, amikor a gyermekeink fejlődését, kiteljesedését, változásait követjük percről-percre. Bízom benne, hogy az üzenet olvasása közben gyermekeikkel, szeretteikkel együtt élvezik a fa hűsítő árnyékát, sportolnak, kutyát sétáltatnak a környezetben, és ugyanolyan lényegesnek tartják a családi értékeket, mint ahogy mi éreztük 2017-ben a fa ültetésekor.”

Porga Gyula, Veszprém polgármestere

A Férfiak Klubja Kárpát-medence-szerte egy olyan szimbólumrendszert alakít ki Veletek, a Ti segítségetekkel, amellyel közösen mindenhol felhívjuk a figyelmet a férfiak családi és társadalmi felelősségvállalásának, értékközpontú példamutatásának a fontosságára. Gyertek el a következő ültetésre! Ha a helységetekben még nincs jelképes Férfi Felelősség Fája, de szeretnétek, jelezzétek ezen az oldalon: ferfiakklubja.hu/faultetes Hajrá!

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk