TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Vállvetve apával

A Férfiak Klubja társadalmi kezdeményezésre javasoljuk, hogy az Apák napját követő hétfő legyen az apa-gyerek kötődés napja! Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

A 21. században milyen új szorongásokkal, félelmekkel néznek szembe a kamaszok? Mit tehetünk szülőként? Nagyon örülünk, hogy a Ridikül műsorban immár sokadjára képviselhetjük a Férfiak Klubja eszmeiségét, ezúttal is egy nagyon fontos témában. Meghívottak: Nezvál Eszter meseterapeuta, mediátor, Medveczky Kata tanácsadó szakpszichológus, Hoppál Bori testtudatoktató. A meglepetésvendég Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító!

„Én is jelölhetem a példaképemet? Hogyan? Milyen kategóriákban? Van még időm? Mit kell írjak?” Tömör, lényegre törő válaszokat adott a nagy sikerű, évente megrendezésre kerülő Gránit Oroszlán Példakép Díjat megálmodó Férfiak Klubja alapítója, Bedő Imre a Retro Rádió stúdiójában. Várkonyi Attila (DJ Dominique) műsorvezető, szerkesztő, a tavalyi Gránit Oroszlán Közéleti példaképkategóriájának győztese, idei zsűritag más, fontos kérdést is feltett az alapítónak, hallgassátok meg és jelöljetek!

Legújabb cikkeink

Érdi Tamás Liszt Ferenc-díjas zongoraművésszel beszélgettünk Körkérdés című új rovatunkban, amelyben ugyanazt a 15 kérdést tesszük fel interjúalanyainknak, hogy lássuk és össze is tudjuk hasonlítani, miről mit gondolnak.

Nem létezik tökéletes párkapcsolat, csak megfelelő, ami hiteles és életszerű, valamint elég jó, elég komfortos ahhoz, hogy mindketten boldognak érezzük magunkat benne. Egy párkapcsolat attól fog jól működni, amitől mentes, amitől tiszta. Mitől lesz tiszta egy jól működtetett kapcsolat?

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk