TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Vállvetve apával

A Férfiak Klubja társadalmi kezdeményezésre javasoljuk, hogy az Apák napját követő hétfő legyen az apa-gyerek kötődés napja! Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

Miért káros, súlyos a pletykálkodás, és mikor egészséges – a kultúránk szerint? Lehet védekezni ez ellen? Mi az oka, mi áll a háttérben? Miben különbözik a férfi és a női pletykálkodás? Bedő Imre, közösségünk, a Férfiak Klubja alapító, bestsellerek írója volt a Ridikül meglepetés férfivendége. Fontos, hogy felismerjük ezt a jelenséget, és kezelni tudjuk – ehhez belső erőre, önfegyelemre, a kultúránk elfeledett bölcsességére és a közösséggel szembeni felelősségünkre van szükségünk. Jó beszélgetés volt Geszler Dorottya műsorvezetővel, pilates-oktatóval, Szvetelszky Zsuzsanna szociálpszichológussal, Pallavicini Zita íróval, újságíróval és a Ridikül műsorvetőjével, Dióssy Klárival.

Mi mindenre tanított meg minket 2020? Jó tudást sajátítottunk el, vagy hittünk a családi léttel (összezártság, válások, konfliktusok…) kapcsolatos félrevezető negatív tartalmaknak? Mit kezdünk 2020 tanításaival idén? Megértettük-e, hogy a mi életünk igazi értelme hol is van pontosan, és hogy a mi sikerünk, illetve a következő generáció sikere miben is rejlik valójában? Bedő Imre 2020-as tapasztalatairól, élményeiről, az élet adta tanulságokról, valamint a reményteljes 2021-ről osztotta meg racionális, ugyanakkor nagyon is elgondolkodtató véleményét nem két percben. Köszönjük a jó beszélgetést Ferencz Gabi műsorvezetőnek.

Legújabb cikkeink

Az önbecsülésnek semmi köze a tökéletességhez. Ha önbecsülésem reális és egészséges, és pozitív viszonyban vagyok önmagammal, akkor belső szépségem, békém, csendes magabiztosságom ragyogtat.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk