TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Vállvetve apával

A Férfiak Klubja társadalmi kezdeményezésre javasoljuk, hogy az Apák napját követő hétfő legyen az apa-gyerek kötődés napja! Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

Megérdemli a példaképed, hogy jelöld őt a többéves hagyománnyal bíró Gránit Oroszlán Férfi Példakép Díjra! A jelölés menetéről, a példaképkategóriákról (apa, férfi pedagógus, mester – edző, népművelő stb. –, közéleti példakép és felelős üzletember) a kulisszatitkokról és a pároknak szóló, több mint ezer főt megmozgató Párok Éjszakája – Fergeteg Partyról osztott meg izgalmas részleteket Bedő Imre a Manna FM Családi Manna című műsorában. Köszönjük Ferencz Gabi a jó beszélgetést!

Férfiszemmel a házasságról, házasság hetéről – Bedő Imre a Hír TV-ben.

Legújabb cikkeink

A közelség és távolság egyensúlya fontos eleme a jól működő párkapcsolatnak. A boldog, harmonikus párkapcsolat egyik lényeges feltétele, hogy képesek legyünk egyensúlyban tartani az együtt és a külön töltött időt. A túlságosan sok külön töltött idő azonban eltávolodáshoz, az intimitás meggyengüléséhez vezet.

A tartós kapcsolatokba, házasságba vetett hit és kép torzult, az elköteleződés, a tartós kapcsolat, a monogámia lassan olyan lesz, mint valami életfogytiglani szabadságvesztés, amitől inkább óvakodni kell, semmint egy vágyott, révbeért állapotként tekinteni rá. Sok fiatal úgy kommunikál, hogy a monogámia korlátozás, jobb elkerülni.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk