TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Vállvetve apával

A Férfiak Klubja társadalmi kezdeményezésre javasoljuk, hogy az Apák napját követő hétfő legyen az apa-gyerek kötődés napja! Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

A fiúk férfivá válásában nagyon lényeges a hiteles, követhető férfiminta – a Férfiak Klubja többéves Gránit Oroszlán Férfi Példakép Díjával ennek a mintának a fontosságát és a jelölt példaképek által megjelenített értékeket állítjuk a középpontba évről évre. Olyan példaképeket ismerhet meg ország-világ, akik hitet adnak, hogy így is lehet élni, sőt, így érdemes – apaként, férfi pedagógusként, mesterként, üzletemberként, közéleti személyiségként. A 2021-es V. Gránit Oroszlán Példakép Díjkiosztó Gála díjazottjairól részleteket itt tudhattok meg: http://ferfiakklubja.hu/shop/granitoroszlan2021; magáról a díj társadalmi céljáról, jelentőségéről az alábbiakban nyilatkozott Bedő Imre Férfiak Klubja alapító a Spirit FM-nek.

Van egy közös tulajdonságuk a Gránit Oroszlán Példaképeknek, ami erőt ad nekik, és derűsen tudják az akadályokat venni, óriási dolgokat elérni… A Gránit Oroszlán Férfi Példakép Díj társadalmi üzenetéről, fontosságáról, az Apa, Férfi pedagógus, Mester, Közéleti és Felelős üzletember kategóriákban jelölt példaképekről, a 2021-es – immár ötödik – ünnepélyes gáláról, a díjazottakról és az általuk képviselt értékekről, a példájuk erejéről beszélt Bedő Imre, a díjat megálmodó Férfiak Klubja alapítója Ferencz Gabival a Manna FM-n.

Legújabb cikkeink

Sidney Lumet 1977-es, sokszorosan Oscar-nyertes filmjének látványos színpadi adaptációját láthattam nemrég a Centrál Színházban. A darab rendezője szerint „ez egy apokaliptikus szatíra a média pokoli, hatalmáról. Pontos tükröt tart, mely mindazt a keserűséget, dühöt és fájdalmat mutatja, amit nap mint nap átélünk.” Mivel én még újságíróként sem élem meg ezeket a negatív érzéseket és pláne nem nap mint nap – szerintem a film és adaptációi manapság sok minden másról (is) szólnak.

Ahol gondoskodás, stabilitás, biztonság, érzelmi egyensúly van, ott mindig jelen kell, hogy legyen Nő. A nő fel akar nézni a férfira, de nem egy szuperhőst, egy pozitív tulajdonságokkal felruházott, idealizált istenséget akar látni, aki soha nem hibázik, hanem egy érett személyiséget, aki jelen van és felelősséget vállal. Semmi nem ad nagyobb érzelmi biztonságot, ha látja, hogy a mellette álló férfi hiteles és jó ember, tettei a szavaival összhangban vannak.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk