TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Vállvetve apával

A Férfiak Klubja társadalmi kezdeményezésre javasoljuk, hogy az Apák napját követő hétfő legyen az apa-gyerek kötődés napja! Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

Súlyos hatással van a társadalomra – különösen a fiúkra és a férfiakra – az a hozzáállás, amit nap mint nap tapasztalunk magunk körül. A férfiak, férfiasság, férfiértékek negatív bemutatása, valamint a férfiminta hiánya miatt egyre kevesebb fiú lép a férfivá válás útjára. Ha nem válnak felnőtté, férfivá, hogyan tudnak majd önállóként, felelősségteljesen a nőkhöz csatlakozni, közösséget vállalni velük a magánéletben, házasságban, családban, a világban? Fontos kérdésekben, témákban kérték ki Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító, bestselleríró véleményét a Karc FM Paláver című interaktív műsorában.

Vannak a gyerekek előtt férfipéldaképek? Mi tesz példaképpé ma egy férfit? Miért fontos a 21. században, hogy a gyerekek előtt legyenek követhető példák? Bedő Imrét, a Gránit Oroszlán Példakép Díjat létrehozó Férfiak Klubja alapítóját, Terdik János görögkatolikus szervezőlelkészt, 4 gyermek édesapját, a 2019-es Gránit Oroszlán Példakép Díj Apa kategóriájának győztesét és Szabó Krisztiánt, a győri Kodály Zoltán Ének-Zenei Általános Iskola tanító bácsiját, a Férfi pedagógus kategória idei díjazottját kérdezték a Kossuth Rádióban.

Legújabb cikkeink

Együttlétet, lelassulás, a szemkontaktus, lelki kapcsolódás. A minőségi idő lényege nem csak a fizikai közelségben rejlik. Nem az egy térben, egy helyiségben való létet jelenti...

Lelki szemeim előtt felrémlett, mi lenne, ha az egyik lányom egyszer csak hazaállítana ezzel a pasassal, hogy ő az új barátja. Mit tennék én akkor?

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk