TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Vállvetve apával

A Férfiak Klubja társadalmi kezdeményezésre javasoljuk, hogy az Apák napját követő hétfő legyen az apa-gyerek kötődés napja! Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

Humoros, színvonalas, ugyanakkor nagyon is komoly beszélgetés volt a Ridikül című műsorban, amelyben ezúttal a hódításról, annak hiányáról, a férfi és nő felelősségéről volt szó. Bedő Imre Férfiak Klubja-alapítót, a Férfienergia bestseller és A megbízható férfi című új sikerkönyv íróját már sokadjára hívják meg a műsorba, hogy eszmeiségünket képviselve megossza markáns, mély gondolatait. Hová tűntek a hódítani vágyó férfiak? Hallgassátok meg Bedő Imre, dr. Földvári-Oláh Csaba ügyvéd, író, Laklóth Aladár színművész férfivendégek, nem utolsó sorban Sztárek Andrea színművész, meglepetés hölgyvendég válaszát a témában!

Egy apa milyen értékeket tud, vagy kellene átadnia a gyermekének? És hogyan? Mi az, amit csak egy férfi képes átörökíteni? Miért fontos a helyes férfiminta a fiúknak és a lányoknak? Hallgassátok meg mit válaszolt az Apai felelősség című kerekasztal-beszélgetés kapcsán feltett kérdésekre a Kossuth Rádióban a rendezvényt szervező Felelős Szülők Iskolájának alapítója, Tibenszky Moni Lisa újságíró, valamint az esemény két előadója, Kisari Károly, a Rejtett Kincsek Down Egyesület elnöke, a Férfiak Klubja II. Gránit Oroszlán Példakép Díj apa kategóriájának győztese és Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító, író és keresett előadó, tréner.

Legújabb cikkeink

A kezdet kezdetén valami olyat keresünk, ami nem vagyunk, ami hiányzik belőlünk, amit elmulasztottunk elsajátítani, mert nem volt lehetőségünk, nem voltunk elég nyitottak, bátrak. Izgalomba hoz az újdonság, rabul ejt a merőben ellentétes személyiség varázsa, egymáshoz ránt a szenvedély, a „másik felünk” megtalálásának idillikus, szerelmi révülete. Nincs ennél nagyobb eufória a szerelmek kezdeti lángolásában. Aztán ráébredünk, hogy az ellentétek valóban vonzzák egymást, de mi emberek vagyunk. Nekünk hasonlóvá kell válnunk.

Cikksorozatunkban az apa nélkül felnőtt fiatal férfiak és nők nehézségeire, megpróbáltatásaira fordítjuk a figyelmünket, melyben Nagy Zsolt közgazdász, mentálhigiénés szakember van segítségünkre mélyen megélt, személyes tapasztalatainak megosztásán keresztül. Nyolcadik rész.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk