TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Vállvetve apával

A Férfiak Klubja társadalmi kezdeményezésre javasoljuk, hogy az Apák napját követő hétfő legyen az apa-gyerek kötődés napja! Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

A nőnap – férfiaknak való – fontosságáról nyilatkozott a Manna FM-nek Bedő Imre, közösségünk, a Férfiak Klubja alapítója, és az ünnepek kapcsán a Férfiak Klubja Vállvetve Apával nevű apák napi sikerhagyományáról is, amelyre már MOST lehet jelentkezni apaként, cégként. Másik sikerprogramunkról, az apáknak és gyermekeiknek kitalált Kultúrát Apától lényegéről, annak kapcsán a közös minőségi időről, a jó minta praktikus átadásáról is részletesen lehetett beszélni. Hallgassátok meg!

Miért deheroizálják a férfiakat? Miért van a nyugati világban annyi szó és olyan kontextusban a férfiakról, hogy ma a fiúk már minden szeretnének lenni, csak férfiak nem? Miért traktál a mainstream világmédia követhetetlen, lebutított, kiherélt férfimintával? Függetlenedhetünk-e ettől és hogyan foghatunk össze társainkkal, a nőkkel? Komoly témákról kérdezte Földi-Kovács Andrea műsorvezető a Hír TV Credo című műsorában Bedő Imre Férfiak Klubja-alapítót, írót, előadót és Kötter Tamás írót, ügyvédet.

Legújabb cikkeink

Ha naponta néhány percen keresztül érintkezünk azokkal, akiket szeretünk, akik fontosak, akkor az immunrendszerünk dupla intenzitással működik. Mindannyiunknak szükségünk van az érintésre ahhoz, hogy növekedni tudjunk. Számos tanulmány azt bizonyítja, hogy az ölelés, bújás, érintés hihetetlen érzelmi és fizikai előnyöket rejt.

Akik sokat vállalnak, azokkal sok minden is történik. Igaz történetek híres férfiakról.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk