TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Vállvetve apával

A Férfiak Klubja társadalmi kezdeményezésre javasoljuk, hogy az Apák napját követő hétfő legyen az apa-gyerek kötődés napja! Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

A férfiak csak a munkahelyeiken vannak jelen, hiányoznak a családból, a társadalomból. Bedő Imre, Magyarország legnagyobb férfimotivációs társadalmi mozgalmának, a közel 148 000 követővel rendelkező Férfiak Klubjának alapítója szerint ahhoz, hogy jó családok szülessenek, a férfiaknak otthon is keresniük kell a kihívást, nélkülözhetetlenek a házi munkában, a nevelésben. A nőktől pedig azt kéri, becsüljék meg jobban a párjukat, ne engedjék el őket olyan könnyen.

A HVG Extra – A NŐ különkiadásának címlapján Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító húzó név – a „Férfi ügy” zászlóvivőjeként! Egyértelmű, hogy a férfi és a nő ugyanazon érme két oldala. Nagyon örülünk, hogy Bedő Imrét felkérték és a nemek szövetségét erősítő írását közölte a lap éppen most megjelent száma! Olvassátok el a Férfiak Klubja alapítójának cikkét!

Legújabb cikkeink

Semsei Rudolf étterem-tulajdonossal, mesterrel és oktatóval beszélgettünk Körkérdés című új rovatunkban, amelyben ugyanazt a 15 kérdést tesszük fel interjúalanyainknak, hogy lássuk és össze is tudjuk hasonlítani, miről mit gondolnak.

Rendkívüli sikerrel zajlottak az idei Apa-Gyermek táboraink. Korábban már bemutattuk a szárazföldi eseményeket, most olvassátok apa-gyermek vízitúránk beszámolóját.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk