TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Vállvetve apával

A Férfiak Klubja társadalmi kezdeményezésre javasoljuk, hogy az Apák napját követő hétfő legyen az apa-gyerek kötődés napja! Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

Apa, férfi pedagógus, mester, közéleti és felelős üzletember példakép kategóriában jelölnek férfiakat a magyarok az ország legnagyobb férfi példakép díjára, a 2020-as, immár negyedik Gránit Oroszlán Példakép Díjra. Minden komoly és elfogadott ajánlás után oklevélben részesíti a Férfiak Klubja a jelölteket, akik közül néhányat a Gránit Oroszlán Testület akár a kategóriánkénti 3-3 kiválasztott közé is beválogathat, így esélyük lesz a díj elnyerésére is. A Kossuth Rádióban a díjat életre hívó Férfiak Klubja alapítója, Bedő Imre nyilatkozott, valamint a tavalyi díjazottak közül Terdik János görögkatolikus szervezőlelkész, 4 gyermek édesapja (apa példakép – 2019), Szabó Krisztián, a győri Kodály Zoltán Ének-Zenei Általános Iskola tanító bácsija (férfi pedagógus példakép, 2019) és Rákász Gergely orgonaművész (közéleti példakép, 2019). A példaképek fontosságáról, apaságról, pedagógusi hivatásról, küldetésről, a jó példa erejéről, az ismertséggel járó felelősségről hangzottak el megszívlelendő gondolatok. Hallgassátok meg!

A What is love – A Párok Bulija 2020-as Kéz a kézben című, azóta már nagy sikerrel lezajlott nyereményjátékáról és hiánypótló hagyományunkról, a Gránit Oroszlán Példakép Díjról, az arra való jelölésekről osztott meg részleteket Bedő Imre, közösségünk, a Férfiak Klubja alapítója a Manna FM Családi Manna című műsorában. Köszönjük! Hallgassátok szeretettel.

Legújabb cikkeink

Bedő Imre, közösségünk, a Férfiak Klubja alapítója a Pesti TV-n, minden hétfőn 20 órától sugárzott „Férfiak Klubja” című műsorának harmadik adásában arra kereste a választ, vajon melyik nevelés jobb: a szigorú vagy a határok nélküli? A szigorról nagyon óvatosan beszélünk… Oszlassuk el a tévhiteket, öntsünk tiszta vizet a pohárba! Bedő Imre ezúttal Mihalec Gábor családapával, párterapeutával, számos könyv szerzőjével és Prekopa Donát rádiós műsorvezetővel beszélgetett erről. Megkérdezték az utca emberét, és ahogy lenni szokott, a műsor második részében csupa érdekes, sokakat foglalkoztató kérdéseket tettek fel Imrének az emberek, amikre örömmel válaszolt, és amiknek az otthoni megvitatására is bátran buzdítja a nézőket, BENNETEKET! Hajrá együtt! Minden hétfőn 20 órától Férfiak Klubja műsor a Pesti TV-n.

Apám többek között az alábbiakért az egyik példaképem. Nem tökéletes, ahogy én sem, vagy ahogyan te sem vagy az, de sok jó példával járt előttem, és ezt köszönöm!

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk