TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Vállvetve apával

A Férfiak Klubja társadalmi kezdeményezésre javasoljuk, hogy az Apák napját követő hétfő legyen az apa-gyerek kötődés napja! Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

Kik jelölhetnek példaképeket és milyen kategóriákban? Többéves hagyományunkról, a Gránit Oroszlán Példakép Díjról és a legutóbb 1200 főt megmozgató bulinkról, a Párok Éjszakája – Fergeteg Partyról árult el részleteket Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító.

Pörgős, mély, színvonalas élménygálára várunk benneteket ma este 19 órától! Az esemény online követhető, ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A IV. Gránit Oroszlán Férfi Példakép Díj díjkiosztó gáláján lehull a lepel: bemutatjuk az apa, férfi pedagógus, mester, közéleti és felelős üzletember példaképkategória 3-3 döntősét – izgalmas, értékes pillanatok lesznek. A Manna FM Családi manna című műsorában Ferencz Gabi kérdezte a díjat életrehívó Férfiak Klubja alapítóját, Bedő Imrét, aki a kulisszák mögé is bepillantást nyújtott.

Legújabb cikkeink

Marton Zsolt magyar római katolikus pappal, váci püspökkel beszélgettünk Körkérdés című rovatunkban, melyben ugyanazokat a kérdéseket tesszük fel interjúalanyainknak, hogy lássuk és össze is tudjuk hasonlítani, miről mit gondolnak.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk