„Szavak nélkül is érzékelhető, ki az, aki magabiztosan férfias”

Vannak olyan férfiak, akik anélkül, hogy megszólalnának, messziről érzékelhető, hogy ők férfiasak. Miből fakad ez a férfias kisugárzás? Abaházi Csaba rádiós műsorvezető megosztja saját gondolatait erről. Jó beszélgetés volt, érdemes meghallgatni!

Vannak olyan férfiak, akik anélkül, hogy megszólalnának, messziről érzékelhető, hogy ők férfiasak. Ez abból fakad, hogy belül önmaguk számára minden rendben van, magabiztosan tudják, ők férfiak, soha nem kételkedtek abban, hogy nem elegendők férfiként – mint barátok, társak, férjek, családapák, munkások, vagy mint vezetők… Nagyon jól tudják, hogy a felsorolt – és ezen kívül még más – szerepekben ők férfiasan viselkednek, és ez anélkül sugárzik róluk, hogy akár egy szót is kiejtenének a szájukon – mondta Abaházi Csaba. 

Ez csupán egy részlet a rádiós műsorvezetővel készült interjúból, a teljes videót IDE kattintva lehet megtekinteni!

A Férfiak Klubjában többször beszéltünk már arról, mi a férfikisugárzás alapja. Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító, a Férfienergia és A megbízható férfi című bestsellerek írója is megosztotta gondolatait a férfikisugárzásról: „A kiegyensúlyozott, nyugodt erő, a férfikisugárzás belülről fakad. Ha nem »tesszük ki magunkat« próbatételeknek, akkor nem tapasztalhatjuk meg a határainkat: azaz magunkat, méreteinket, kiterjedésünket. Hiszen mindenkinek vannak határai... Az ismerheti meg önmagát, aki éles helyzetekbe »megy bele«. Aki így fejleszti belső énjét, az naponta győzi le félelmeit, döntéseket hoz, gyarapodik. Ereje nő. Sokszor bukik el és sokszor áll talpra. Határai egyre terjednek. És akkor kezdi el magát szeretni, amikor elfogadja, hogy nem lehet tökéletes. Megtanulja, hogy »csak« ELÉG JÓ lehet. Sokat kell tenni, cselekedni ahhoz, hogy elég jók legyünk! Ez magával hozza a helyes önbizalmat, önértékelést és önbecsülést. A tapasztalatok kidomborítják, pallérozzák a környezetünk szolgálatába állítható értékeinket. Az éles élet a csúcsra juttat: teljes önelfogadással éljük meg, hogy nem tökéletesek, de ELÉG jók leszünk! Ezt érzékelik mások, ez a férfikisugárzás titka! Amit az örök férfiasság ugyanilyen egyszerű titka követ: a cselekvésen keresztüli hatást és fejlődést soha nem szabad abbahagyni! Ha megállsz, megszűnsz.”

Bedő Imre további gondolatait a következő címre kattintva olvashatod el a témában: A férfikisugárzás titka

Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét: BEDŐ IMRE február 6-án Ez motiválja ma a nagybetűs férfiakat! címmel tart előadást a Férfiak Klubja Ötvösműhely rendezvényén, a Férfi-Nő őszinte párbeszédének helyén. Részletekért kattintsanak az alábbi képre:

*

Olvasd cikkeinket, férfi és női szerzőink írásait, nézd meg a neves férfiakkal, nőkkel készült interjúinkat, előadásainkat, és nagyon sok kérdésre választ fogsz kapni! Férfi. Érték. Minta. Példa. Az erkölcsi alapok, a férfi-nő szövetség, a család és a társadalom megerősítésén dolgozunk, regisztrálj, iratkozz fel a hírlevelünkre, és értesítünk Téged széleskörű tevékenységeinkről! Hajrá!

REGISZTRÁLOK!

Kövessd a Férfiak Klubját Facebookon, iratkozz fel a YouTube-csatornánkra, hogy ne maradj le semmiről!

Feliratkozom a YouTube-csatornátokra!

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk