Számítunk rád, számíthatsz ránk!

Kedves Barátom! Nagy álmunk vált valóra a Gránit Oroszlán Példakép Díjjal, ami a Férfiak Klubjának az egyik legfontosabb kezdeményezése. Mégis – és biztosan lesznek, akik furcsállni fogják, hogy ezt pont én mondom – mégis úgy gondolom, hogy nem maga a díj a legfontosabb, hanem a szándék, ami mögötte van.

Természetesen nagyon büszkék vagyunk azokra, akik az adott évben a zsűri döntése alapján végül elnyerik a díjat. De még talán ennél is fontosabb maga az eszme, amiért a díj létrejött, hogy találjuk meg és mutassuk fel a közvetlen környezetünkben élő példaképeket. A mai kornak elemi szüksége van/lenne követhető emberi mintára, példaképekre. Mindenki ismer legalább egy olyan férfit, minden kisközösségben van legalább egy olyan férfi, aki a munkája, közösségszolgálata, áldozatkészsége alapján megérdemli közössége elismerését. A Gránit Oroszlán Példakép Díjat pedig éppen e célból hoztuk létre, hogy a kisközösségek kimutathassák nagyrabecsülésüket ezek iránt a férfiak iránt azzal, hogy jelölik őket. Minden elfogadott jelölt oklevelet kap tőlünk, ami kézzelfogható bizonyítéka a tiszteletnek és nagyrabecsülésnek. A Gránit Oroszlán Példakép Díj az a hiánypótló eszköz, amivel a közösség kifejezheti háláját a példaképei iránt. Jelöljetek vagy jelentkezzetek (IDE kattintva), küldjétek tovább a barátaitoknak a felhívást (TOVÁBBKÜLDÖM!), hogy kellő megbecsülésben részesülhessen mindenki, aki megérdemli! Hajrá!

Bedő Imre

Jelölj férfipéldaképeket október 10-ig a Férfiak Klubja 2018-as II. Gránit Oroszlán Példakép Díjára, vagy jelentkezz te magad, ha példaképként tekintenek rád! Kattints a részletekért:

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk