Sue Johnson: A szerelem új megvilágításban – interaktív online előadás

A Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézet és az EFT Alapítvány felkérésére május 19-én 19.30-tól interaktív online előadást tart dr. Sue Johnson, Kanadában élő párterapeuta, számos sikerkönyv szerzője.

Dr. Sue Johnson az Ottawai Egyetem professzora, akit ma a világ egyik legjobb, vezető párterapeutájaként tartanak számon. Nevéhez fűződik a párkapcsolatok felnőtt kötődés fókuszú megközelítése, miszerint a párkapcsolatokban legerőteljesebb motivációnk az, hogy valaki mellett biztonságban érezzük magunkat, egy olyan társ mellett, aki érzelmileg jelen van számunkra, akire számíthatunk.

Alapvető terápiás tapasztalata, hogy kötődési igényünk olyan rejtett indíték viselkedésünkben, amit nyíltan csak ritkán vállalunk fel. Az Érzelem Fókuszú Terápia (EFT) a kötődés iránti mély, velünk született vágy meghatározó szerepére helyezi a hangsúlyt, és ennek mentén kínál térképet és megoldásokat párkapcsolati konfliktusaink megoldására, hiányaink betöltésére.

Az előadásra minden érdeklődőt várnak, akinek fogódzókra és reális iránymutatásra van szüksége az egyedüllét és az együttlét útvesztőjében, esetleg párkapcsolati nehézségekkel küzd, meg akarja menteni a házasságát, nem tud kitörni az egyedüllét elszigeteltségéből, vagy egyszerűen többet akar tudni a párkapcsolatok mélyén rejlő mozgatórugókról, tudatosabban szeretné megélni a kapcsolatait és szeretne elgondolkodtató példákat hallani a párok gyakori küzdelmeiről.

A szervezők tudatják, hogy a koronavírus-járvány okozta kényszerű online átállás miatt minden résztvevőnek Magyarországon eddig nem forgalmazott EFT önismereti- és kapcsolaterősítő gyakorlat csomagot küldenek ajándékba 4000 forint értékben.

Az előadás alatt angol nyelvű, szinkrontolmácsolást biztosítanak.

Időpontja: 2020. május 19., kedd, 19.30–21.30 (magyar idő szerint!)

Jegyvásárlás: https://cutt.ly/grATUhe; ha nem működik a link, vagy csupán érdeklődni szeretnél, kattints IDE (az esemény részletei Facebookon, kontakt a szervezőkkel) vagy IDE (az esemény oldala, részletek az előadásról és az előadóról).

Sue Johnson magyarul megjelent könyvei:

Sue Johnson: Ölelj át, 7 lépés az életre szóló szerelemért (Harmat Kiadó, 2019)

Sue Johnson és Kenny Sanderfer: Kapcsolatra teremtve (Harmat Kiadó, 2019)

*

További ajánló: Családban maradva – párkapcsolati műhelysorozat online
Cikkekért kattints rovatcímeinkre: A férfi útjaAz FK Női Támogatói Köréből (női szerzőink írásai), Férfiérték történetekKörkérdés (interjúk), Férfiegészség.

Fotó: Wedding photo created by freepic.diller - www.freepik.com

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk