„Nem elég, hogy a kommunikációval hadilábon állunk, az őszinteséggel még inkább!”

Fontos a férfi-nő kommunikáció, de még fontosabb lenne az őszinteség!

Rengeteg újságcikkben, magazinban foglalkoznak a férfi-női, női-női, férfi-férfi kommunikációval, és általában annak hiányával. Könyveket írnak erről, kommunikációs tréningeket, technikákat fejlesztenek ki erre vonatkozóan. Nagyon fontos lenne ennek kapcsán az őszinteségre is hangsúlyt fektetni, mert semmilyen beszélgetésnek nincs értelme enélkül! – mutat rá Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója!

Nem elég, hogy a kommunikációval hadilábon állunk, az őszinteséggel még inkább! Létre tudunk hozni egy olyan környezetet, amelyben ez az érték magától értetődő? Hihetetlenül fontos feladat ez mindnyájunknak! Nemcsak egy olyan környezet szándékos kialakítása, amelyben őszintének lehet lenni, hanem annak állandó gondozása is. Ha nem foglalkozunk ezzel folyamatosan, hiába a sok beszélgetés, a rengeteg cikk, könyv, tréning, őszinteség nélkül a kommunikációnak nincs értelme!


Ha élőben hallgatnád meg A megbízható férfi című új sikerkönyv és a Férfienergia bestseller íróját, BEDŐ IMRÉT, a 140 000 követőt számláló Férfiak Klubja megalapítóját, regisztrálj és gyere el február 7-ei, Őszinteség a párkapcsolatban – A megbízható férfi című előadására, a Férfiak Klubja „Ötvösműhely” nevű sikerrendezvényének következő alkalmára:
REGISZTRÁLOK!

Vezető kép: Wedding photo created by freepic.diller - www.freepik.com

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk