Mi motiválja ma a (nagybetűs) férfiakat?

A kitartás és az akaraterő csak akkor nyer értelmet, amikor egy férfi rálel a belső erejére, és lángra lobbantja azt! Tudja, mi a végső miértje, ami miatt érdemes újra és újra felkelni a padlóról, felállni, győzni, vagy kudarcot vallani, és tanulni belőle, fejlődni, építeni, szövetséget kötni, teremteni, ÉLNI!

Látjuk, és olvasunk nagy teljesítményű férfiakról, akik az üzleti életben sikereket értek el. Társadalom-, kultúraformáló fejlesztéseik, találmányaik, ötleteik vannak. Nem mindenki lehet ilyen, azonban mindenki boldoggá válhat, motiválttá a fásultság, kiégés helyett a saját helyzetében, vagy abból kitörve, tégláról téglára építve az életét. Vannak a férfiak között olyanok, akiket semmi sem ösztönöz, és vannak, akik keresik a belső erejüket, de nem találják, továbbá vannak, akik ideig, óráig, vagy akár évekig működő motivációra lelnek, de az egyszer véget ér. És vannak, akik meglelik, mi is működteti valójában a belső férfimotorjukat; tudják, mi a végső miért, ami miatt érdemes újra és újra felkelni a padlóról, felállni, győzni, vagy kudarcot vallani, és tanulni belőle, fejlődni, építeni, szövetséget kötni, teremteni, ÉLNI!

A kitartás és az akaraterő csak akkor nyer értelmet, amikor egy férfi rálel a belső erejére, és lángra lobbantja azt! Saját tartalommal tölti fel az ösztönző fogalmakat. Ezt a témát eddig senki sem közelítette meg férfiasan, racionálisan, nem élet- és kultúraidegen módon. Február 6-án a megszokottól, a sablonoktól eltérően ás a férfimotiváció legmélyére, a hagyományos világ, a múltunk és a kultúránk gyökeréig, és nyújt 21. századi válaszokat BEDŐ IMRE, Magyarország legnagyobb férfimotivációs társadalmi mozgalmának, a több mint 150 000 taggal büszkélkedő, immár nyolc éve töretlenül működő Férfiak Klubja és az eszmeiségünk mellett kiálló Női Támogatói Kör közösségének alapítója, a Férfienergia és A megbízható férfi című bestsellerek írója, férj, apa, társadalmi felelősséget érző közgazdász, akit a munkásságáért Magyar Családokért Díjban részesítettek.

Részletekért és a biztos helyért való regisztrációért, továbbá a többi előadás témájának megtekintéséért kattints az alábbi képre, amely elvezet a Férfiak Klubja Ötvösműhely című siker-rendezvénysorozatának Facebook-eseményéhez, amelyet követhetsz, megoszthatsz másokkal is:

ÖTVÖSMŰHELY –  a férfiak és nők őszinte párbeszédének helye, erős közösség egy értékrend mentén, a megszokottól eltérő, férfias és racionális megközelítések, helyes felismerések, amelyek feltárják mindkét nem erősségeit, hogy azokat „ötvözve”, stabil kapcsolatot alakíthassanak ki, széttéphetetlen szövetséggé emelve azt. Legyél és maradj a részese ennek a közösségnek, Veled együtt gazdagabb!

Fotó: SAFA TUNCEL képe a Pixabay -en. 

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk