Legjobb csajozós szövegek

Egy nap, amikor legyőzhetetlennek éreztem magam, úgy gondoltam, eljött az idő. Láttam is egy lányt egyedül ácsorogni az utcán, vettem egy mély levegőt, odamentem hozzá és bedobtam neki a kedvelt csajozós dumát, amit hallottam... Bár ne tettem volna. Ha te tudsz, vagy – ha lány vagy – neked mondtak valami ellenállhatatlan csajozós szöveget, írjátok meg, gyűjtsük össze a legjobbakat!

„Szia! Ne haragudj, nem vagyok errefelé ismerős, nem mondanád meg, hogy hol laksz?” Még kiskamasz voltam, amikor élőben hallottam ezt a csajozós szöveget. A srác, aki mondta, nálam 3-4 évvel lehetett idősebb, kedves volt, udvarias és rendkívül magabiztos. Legalábbis nekem úgy tűnt. A lány, akihez szólt, a címét ugyan nem árulta el, de elnevette magát, és ebből már lehetett sejteni, hogy a srácnak nyert ügye van. Nekem nagyon imponált a srác önbizalma és merészsége, úgyhogy elhatároztam, ugyanezzel a szöveggel én is oda fogok menni egy lányhoz. Beletellett egy kis időbe, amíg megérett bennem a bátorság, hogy odalépjek valakihez. Egy nap, amikor legyőzhetetlennek éreztem magam, úgy gondoltam, eljött az idő. Láttam is egy lányt egyedül ácsorogni az utcán, vettem egy mély levegőt és odamentem hozzá. „Szia! Ne haragudj, nem vagyok errefelé ismerős, nem mondanád meg, hogy hol laksz?” – és elképzelésem szerint kérdő-kedvesen néztem rá. Ez volt az a pillanat, amikor a szomszédos Közértből kilépett egy középkorú nő, mint rövid időn belül megtudtam, az édesanyja.

– Anyu, ez a fiú azt akarja tudni, hogy hol lakunk!

– Én nem…, izé…, bocsánat – habogtam megsemmisülten és eloldalogtam. Azóta sem használtam ezt a dumát, pedig tényleg nagyon tetszik.

Ha te tudsz, vagy – ha lány vagy – neked mondtak valami ellenállhatatlan csajozós szöveget, írjátok meg, gyűjtsük össze a legjobbakat!

Neo

*

Cikkajánló: Őrült, dilis férfiak 
További cikkekért kattints rovatcímeinkre: A férfi útjaAz FK Női Támogatói Köréből (női szerzőink írásai), Férfiérték történetekKörkérdés (interjúk), Férfiegészség.

Fotó: Coffee photo created by ArthurHidden - www.freepik.com

Küldés
Hozzászólások (1)
  • ...

    Tamás_

    2020. július 09 18:28
    Ha a külsőd elég jó a nő szemében, akkor gyakorlatilag bármit mondhatsz, viselkedhetsz normálisan. Ha elég magas és jóképű vagy, akár önmagad is lehetsz, nem kell semmilyen bátorságot gyűjtened manipulatív szövegek előadásához.
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk