Két ember között a legrövidebb út...

„A matematikában két pont között a legrövidebb út az egyenes, két ember között pedig az őszinteség” – mutatott rá Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító.

Az életünk nagy részét a munkahelyeinken töltjük, ezt hozta magával a városiasodás. Este hétre érünk haza, tízig csupán három óránk van mindarra, amiért tulajdonképpen megszülettünk! Az életünk beszorult néhány órába, és amikor fáradtan, frusztráltan érkezünk haza, el akarjuk kerülni az őszinteséget. De ha ennek a problémának jobban a mélyére tekintünk, láthatjuk, nincs már időnk arra, hogy ne legyünk őszinték! 

Hallgasd meg az előadásrészletet, és nézd meg a többit is:

Ha élőben hallgatnád meg Bedő Imrét, gyere el a februári Ez motiválja ma a nagybetűs férfiakat! című előadására, a Férfiak Klubja „Ötvösműhely” nevű siker-rendezvényének idei első alkalmára (kattints a képre a részletekért):

Ha minden nap megússzuk azt a három órát nyílt beszélgetés nélkül, évtizedek fognak elrepülni az életünkből úgy, hogy nem kommunikáltunk egyenesen, és ennek drága következménye lesz! Azt se fogjuk tudni, kivel élünk, utána jön majd az „elfejlődtünk egymás mellett”, „hogyan fordulhatott ez elő velünk, nem tudom” sóhajok…

Sokkal erősebb szövetségre van ma szükség a férfiak és nők között, mint bármikor, és ebben az őszinteség az egyik legfontosabb alappillér. Pontosan azért, mert a legrövidebb utat kell választani két ember között; láthatjuk, nincs idő hosszú, kanyargós utakra. Ha folyton csak tervezzük, hogy egyszer őszintén megbeszéljük az adott témákat, problémákat, lehet, soha nem fog eljönni az az „egyszer”.

Korábbi részek:

A férfi-nő kommunikációjában ez lenne a legfontosabb!

Ilyen kényes témákban is őszinték tudunk lenni?

*

Olvasd cikkeinket, férfi és női szerzőink írásait, nézd meg a neves férfiakkal, nőkkel készült interjúinkat, előadásainkat, és nagyon sok kérdésre választ fogsz kapni! Férfi. Érték. Minta. Példa. Az erkölcsi alapok, a férfi-nő szövetség, a család és a társadalom megerősítésén dolgozunk, regisztrálj, iratkozz fel a hírlevelünkre, és értesítünk Téged széleskörű tevékenységeinkről! Hajrá!

REGISZTRÁLOK!

Kövessd a Férfiak Klubját Facebookon, iratkozz fel a YouTube-csatornánkra, hogy ne maradj le semmiről!

Feliratkozom a YouTube-csatornátokra!

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk