Kapcsolatban van ideális pillanat az őszinteségre?

Van-e jó ideje annak, amikor őszinték lehetünk? – teszi fel a kérdést Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító. Általában ki akarjuk választani azt a pillanatot, amikor egyenesen a másik szemébe mondhatjuk az igazat. Eljön ez a momentum?

Amikor a házastárs például azt mondja a párjának, „mégsem igaz az, hogy te nem nassolsz”, többnyire azért mondja, mert fontos a társa egészsége. De a nagy kérdés előtte mindig az, vajon hogyan vágjon a mondandójába. Van-e jó ideje ennek? Adódik-e olyan helyzet, amikor leülhetnek, és a másik nem fog megsértődni az őszinte szavak hallatán? A legtöbbször akkor van baj, amikor egyenes kritikát fogalmazunk meg, mert az mindig fáj. Én szeretném leegyszerűsíteni a főkérdést a fejekben: „Nincs jó pillanat az őszinteségre! A lehető legkorábban van ott az ideje! Mindig! Soha nem szabad feladni, hogy szépen, lélekből, tisztasággal, normális hangvételben mondjunk igazat.”

Hallgasd meg az előadásrészletet, és nézd meg a többit is:

Korábbi részek:

A férfi-nő kommunikációjában ez lenne a legfontosabb!

Ilyen kényes témákban is őszinték tudunk lenni?

Két ember között a legrövidebb út...

„Kátyúzzuk” naponta kapcsolatainkat!

*

Olvasd cikkeinket, férfi és női szerzőink írásait, nézd meg a neves férfiakkal, nőkkel készült interjúinkat, előadásainkat, és nagyon sok kérdésre választ fogsz kapni! Férfi. Érték. Minta. Példa. Az erkölcsi alapok, a férfi-nő szövetség, a család és a társadalom megerősítésén dolgozunk, regisztrálj, iratkozz fel a hírlevelünkre, és értesítünk Téged széleskörű tevékenységeinkről! Hajrá!

REGISZTRÁLOK!

Kövessd a Férfiak Klubját Facebookon, iratkozz fel a YouTube-csatornánkra, hogy ne maradj le semmiről!

Feliratkozom a YouTube-csatornátokra!

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk