Hozzájárul a férfi önépítéséhez, önismeretéhez, önneveléséhez

A férfiértékekről, a tartásról, a sport fizikai és szellemi fejlesztő hatásáról is beszélt dr. Veress József, professzor, egyetemi tanár.

A rendszeres sport tartással ruház fel, összeszedettebbé tesz. Edzettséget ad, így az esetek többségében amikor probléma adódik, egy nehéz helyzet, az illető nem kezd el pánikolni, le tudja vinni magát egy olyan gondolati síkra, hogy inkább segítsen másoknak, minthogy a saját bajával törődjön.


Ez csupán egy részlet az interjúból, a teljes videót IDE kattintva lehet megtekinteni!

Folyamatos visszaigazolást kap arról, hogy az eredményeket, fejlődést, tartást ő érte el és nem más érette el vele. A sporthoz nem kell tanár, te vagy saját magad tanára, még akkor is, ha versenyszerűen sportolsz. Ez Lionel Messire éppúgy vonatkozik, mint Egerszegi Krisztinára, és még sorolhatnám a híres sportolókat – akármilyen edzőink vannak, mi építjük fel saját magunkat! Az önépítés, azon belül az önismeret és önnevelés a legfontosabb. Ha utóbbi kettőt egy férfi megvalósítja, akkor jó esélyekkel vághat bele bármibe.

*

Olvasd cikkeinket, férfi és női szerzőink írásait, nézd meg a neves férfiakkal, nőkkel készült interjúinkat, előadásainkat, és nagyon sok kérdésre választ fogsz kapni! Férfi. Érték. Minta. Példa. Az erkölcsi alapok, a férfi-nő szövetség, a család és a társadalom megerősítésén dolgozunk, regisztrálj, iratkozz fel a hírlevelünkre, és értesítünk Téged széleskörű tevékenységeinkről! Hajrá!

REGISZTRÁLOK!

Kövessd a Férfiak Klubját Facebookon, iratkozz fel a YouTube-csatornánkra, hogy ne maradj le semmiről!

Feliratkozom a YouTube-csatornátokra!

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk