Hogyan fejezik ki a férfiak az érzelmeiket, vannak erre „eszközeik”?

Állandó szerzőnk, Lázár Gergely pszichológus szakmai ismereteit és a saját tapasztalatait osztotta meg a férfiérzelmekről, azok kifejezéséről, az önuralomról, az emocionális intelligenciáról, gyászról és sztereotípiákról. Kiss Gergely olimpiai bajnok vízilabdázó, jogász, a Férfiak Klubja Kohó rendezvénysorozatának egykori vendége, a Gránit Oroszlán Példakép Díj volt zsűritagja és Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője saját őszinte élményeiről beszélt – udvarlásról, etikettről, házasságról, családról, hivatásról. Gyarmati Andrea olimpiai ezüstérmes, Európa-bajnok úszó, gyermekgyógyász volt a Ridikül meglepetésvendége. A férfiak érzelmeiről humorosan, könnyeden, jókedvűen, komolyan, őszintén. Hallgassátok meg, és mondjátok el a véleményeteket erről.

Cikkajánló: Mi egy férfi érzelmi intelligenciájának alapköve? További cikkekért kattints rovatcímeinkre: A férfi útjaAz FK Női Támogatói Köréből (női szerzőink írásai), Férfiérték történetekKörkérdés (interjúk), Férfiegészség.


Lázár Gergely pszichológus
Weboldal: gery.hu

Vezető kép: https://mediaklikk.hu/ridikul 

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk