Ezért érdemes újra és újra felállni!

Mi az, amiért felkelünk reggel? Mi az, amiért elviseljük a főnökeinket? Mi az, amiért meg akarunk gyógyulni? Mi a főmotivációnk?

Mi az, amiért felkelünk reggel? Mi az, amiért elviseljük a főnökeinket? Mi az, amiért meggyógyulunk, ha betegek vagyunk? A jó orvos nem azt mondja, hogy meggyógyít, hanem segít bennünket meggyógyulni, de nekünk is akarni kell, azonban miért is szeretnénk? – kérdezi Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító, aki az alábbi előadásrészletben választ is ad ezekre! Amikor elkezdünk ebbe belemenni, akkor kiderül, elveszítettük azt a tudást, hogy vajon mi motivál bennünket, mi a végső miértje az életünknek, miért csináljuk ezt végérvényesen, végső soron?

Hallgasd meg az előadásrészletet, és nézd meg a többit is:

Motivál egy darabig az előléptetés, a fizetésemelés, egy jobb autó, egy nagyobb lakás, stb… De mindez, mint örömforrás, egy idő után kiapad. Kiderül, van egy olyan motiváció, amely mindennek a főgyökere. Rájövünk, sem az üzleti életben, sem a karrierben, sem a pénzben nem található meg az a végső motiváció, amiért reggel érdemes felkelni, újra és újra felállni, meggyógyulni, stb… Ez a főmotiváció a magánéletben rejlik! Ha az sikeres, jól érezzük magunkat benne, akkor világossá válik számunkra, hogy az összes többi csak ennek az eszköze, és úgy gondoljuk majd, az élet szép! Mindegy, milyen szinten – gazdagként, szegényként, átlagemberként stb.! Azt szoktuk mondani, minden ember a maga szintjén nyomorog, de tegyük hozzá, a maga szintjén örülhetne is! Az életben maga az anyagiak nem tudnak hosszú távú motivációt nyújtani, csakis a sikeres magánélet! Erre kell törekednünk!

*

Olvasd cikkeinket, férfi és női szerzőink írásait, nézd meg a neves férfiakkal, nőkkel készült interjúinkat, előadásainkat, és nagyon sok kérdésre választ fogsz kapni! Férfi. Érték. Minta. Példa. Az erkölcsi alapok, a férfi-nő szövetség, a család és a társadalom megerősítésén dolgozunk, regisztrálj, iratkozz fel a hírlevelünkre, és értesítünk Téged széleskörű tevékenységeinkről! Hajrá!

REGISZTRÁLOK!

Kövessd a Férfiak Klubját Facebookon, iratkozz fel a YouTube-csatornánkra, hogy ne maradj le semmiről!

Feliratkozom a YouTube-csatornátokra!

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk