Ez a férfi-nő őszinte párbeszédének helye: Ötvösműhely, ahol működik a kémia!

Az ötvözet olyan fémes anyag, amely legalább két kémiai elemből áll – ezek közül az egyik fém. Az ötvözés többnyire javítja a fém tulajdonságait. Évek óta létezik egy olyan Ötvösműhely, amely a férfi és nő erős ötvözését, szövetségük megacélozását tűzte ki célul. Ez a Férfiak Klubja sikerrendezvény-sorozata, a férfi-nő őszinte párbeszédének helye, ahol bizony működik a kémia!

Teltházas előadásaink bizonyítják, szükség van a két fél kapcsolatát erős alapokra helyező, építő felismerésekre! Milyen egy biztonságot nyújtó férfi ma, a 21. században? Miféle „programokfertőzik napjainkban a kapcsolatokat? Milyen különleges felelősségük van a férfiaknak, és milyen lehetőségeik, ugyanakkor korlátjaik a nőknek a fiúk nevelésében? Komoly kérdéseket, fontos témákat – őszinteségről, bizalomról, megértésről, elfogadásról, testiségről stb. – beszélünk át tabuk és álarcok nélkül, nyílt kártyákkal, tiszta vizet öntve a pohárba.

Férfirésztvevőink örömmel térnek vissza, ugyanis férfias megközelítésből, praktikus megoldásokat nyújtva tárgyaljuk meg a párkapcsolati problémákat.
Hölgyvendégeink számára új nézőpontokkal szolgálunk, hiszen nemcsak női, hanem férfiaspektusból is megvilágítjuk a minket érintő, kapcsolatainkat, házasságunkat, családunkat érintő, befolyásoló kérdéseket.

Ahhoz, hogy erős ötvözetet nyerjünk, először meg kell szabadulnunk minden káros „anyagtól”: megvilágítjuk és lebontjuk a férfiakat és nőket érintő tévhiteket, a két fél közé éket verő, kapcsolat kialakítását megakadályozó, kettejük szövetségét romboló hamis elemeket. Ötvösműhely rendezvényünk azért népszerű és sikeres, mert nem divatos elméletek alapján dolgozunk össze a férfiakkal, nőkkel, párokkal, hanem kultúránkat segítségül hívva, a 21. században is alkalmazható megoldásokat nyújtunk – ezért nem érezzük idegennek, hanem hozzánk közelinek, és ezért tudjuk használni, elfogadni ezeket a praktikákat.

Bedő Imre, az Ötvösműhely állandó előadója, Magyarország legnagyobb férfimotivációs mozgalmának, a több mint 150 000 követővel rendelkező Férfiak Klubjának megalapítója, a Férfienergia és A megbízható férfi című bestsellerek írója előadásaiban, folyamatos médiamegjelenéseinkben, interjúiban, könyveiben a kultúránkra, hagyományainkra, őseink több ezer év alatt kikristályosított tudására alapozva nyújt felismeréseket, megoldásokat, kapaszkodókat a mindennapokban, férfiaknak, nőknek, pároknak, családoknak.

A cikk még nem ért véget, felhívásunk után folytatódik: Várunk Bedő Imre Férfiak Klubja alapító, bestselleríró őszi előadásaira. Kattints a képre a részletekért. Erős közösség. Új felismerések. Egy értékrend.

Boldogulásunk közös ügy, hisz egy boldogtalan társadalomban sem a párok, sem a családok, de még az egyének sem maradnak egészségesek. Nem csak otthon, a munkahelyükön sem! Csakis a helyes felismerések teremthetik meg a megváltozott XXI. századi körülmények között a férfi és nő új, jövőteremtő szövetségét! Csakis így állítható vissza és tartható meg a szövetség, ami a párkapcsolatok, a családok és az egészséges gyermekek felnevelésének feltétele. Mit üzen a múlt, mi alkalmazható és mire kell új megoldás? Praktikus felismerésekkel és új látásmóddal gazdagodnak a jelenlevők.

A közeledést, az elfogadást, egymás megbecsülését segíti, ha a megoldást nem a félrevezető és mesterséges sztereotípiák mentén keresgéljük egymásnak feszülve, hanem a működő törvényszerűségek és az emberileg lehetséges alkalmazkodás útján összefogva. Ha arról beszélünk, ami működik.

A Férfiak Klubja új egyezség megteremtését tűzte célul Férfi és Nő között. Ezért KEZDEMÉNYEZÜNK az őszinte párbeszédet Férfi ágon! A Nőkért, a családokért és a jövő generációkért. Nőtársainkkal együtt is – a Férfiak Klubjában!

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk