„A legszebb férfierény a cselekvés”

Azt látom, a férfitársadalomban az egyik legnagyobb probléma, hogy sokáig céloznak, de ritkán merik meghúzni a ravaszt – mondta képletesen Böjte Csaba ferences rendi szerzetes.

Egy kút mitől szárad ki? Általában attól, ha nem használják. Amikor kimerik belőle a vizet, a környezetéből a kis hajszálereken keresztül újra visszagyűl az. Minél többször mernek belőle, annál bőségesebben lesz benne majd víz. Ha ez a folyamat megszűnik, a víz elkezd pangani, és ezek a hajszálerek beomlanak, eldugulnak, a kút mélyén lévő víz pedig egy idő után elpárolog, majd kiszárad. Az izmaink sem attól fejlődnek, ha kíméljük azokat, hanem attól, hogy használjuk. A férfiak nem kell féljenek a feladatoktól. A legszebb, legfontosabb férfierény a cselekvés! Tenni. Azt látom, a férfitársadalomban az egyik legnagyobb probléma, hogy sokáig céloznak, de ritkán merik meghúzni a ravaszt – mondta képletesen Böjte Csaba.

Ez csupán egy részlet a Böjte Csabával készült interjúból, a teljes videót IDE kattintva lehet megtekinteni!

*

Cikkajánló: Aki nem tanulta meg az életet, alkalmatlan arra, hogy férfi legyen
 További cikkekért kattints rovatcímeinkre: A férfi útjaAz FK Női Támogatói Köréből (női szerzőink írásai), Férfiérték történetekKörkérdés (interjúk), Férfiegészség.

Olvasd cikkeinket, férfi és női szerzőink írásait, nézd meg a neves férfiakkal, nőkkel készült interjúinkat, előadásainkat, és nagyon sok kérdésre választ fogsz kapni! Férfi. Érték. Minta. Példa. Az erkölcsi alapok, a férfi-nő szövetség, a család és a társadalom megerősítésén dolgozunk, regisztrálj, iratkozz fel a hírlevelünkre, és értesítünk Téged széleskörű tevékenységeinkről! Hajrá!

REGISZTRÁLOK!

Kövessd a Férfiak Klubját Facebookon, iratkozz fel a YouTube-csatornánkra, hogy ne maradj le semmiről!

Feliratkozom a YouTube-csatornátokra!

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk