A férfi-nő kommunikációjában ez lenne a legfontosabb!

Fontos a férfi-nő kommunikáció, de még fontosabb lenne az őszinteség!

Rengeteg újságcikkben, magazinban foglalkoznak a férfi-női, női-női, férfi-férfi kommunikációval, és általában annak hiányával. Könyveket írnak erről, kommunikációs tréningeket, technikákat fejlesztenek ki erre vonatkozóan. Nagyon fontos lenne ennek kapcsán az őszinteségre is hangsúlyt fektetni, mert semmilyen beszélgetésnek nincs értelme enélkül! – mutat rá Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója!

Hallgasd meg az előadásrészletet, és nézd meg a többit is:


Várunk Bedő Imre Férfiak Klubja alapító, bestselleríró őszi előadásaira. Kattints a képre a részletekért. Erős közösség. Új felismerések. Egy értékrend.

Nem elég, hogy a kommunikációval hadilábon állunk, az őszinteséggel még inkább! Létre tudunk hozni egy olyan környezetet, amelyben ez az érték magától értetődő? Hihetetlenül fontos feladat ez mindnyájunknak! Nemcsak egy olyan környezet szándékos kialakítása, amelyben őszintének lehet lenni, hanem annak állandó gondozása is. Ha nem foglalkozunk ezzel folyamatosan, hiába a sok beszélgetés, a rengeteg cikk, könyv, tréning, őszinteség nélkül a kommunikációnak nincs értelme!

*

Olvasd cikkeinket, férfi és női szerzőink írásait, nézd meg a neves férfiakkal, nőkkel készült interjúinkat, előadásainkat, és nagyon sok kérdésre választ fogsz kapni! Férfi. Érték. Minta. Példa. Az erkölcsi alapok, a férfi-nő szövetség, a család és a társadalom megerősítésén dolgozunk, regisztrálj, iratkozz fel a hírlevelünkre, és értesítünk Téged széleskörű tevékenységeinkről! Hajrá!

REGISZTRÁLOK!

Kövessd a Férfiak Klubját Facebookon, iratkozz fel a YouTube-csatornánkra, hogy ne maradj le semmiről!

Feliratkozom a YouTube-csatornátokra!

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk