6 férfitípus, akit vonzónak tartanak a kolléganőik

Közismert tény, hogy a nők gyakran fantáziálnak a cégnél dolgozó férfiakról, ahogyan a férfi fantáziákat is megmozgatja néhány kolléganő. Egy tanulmány szerint az együtt dolgozó férfiak és nők mintegy 80%-a lenne hajlandó valamilyen romantikus kapcsolatra lépni valamelyik ellenkező nemű kollégájával. De milyen munkatársakat tartanak vonzónak a nők? Íme, 6 típus, akiket biztosan.

Aki mindig segíti, ha valami probléma lép fel a számítógéppel és / vagy a nyomtatóval kapcsolatban

Ha ez a bizonyos kolléga még jól is néz ki, akkor ez egy óriási bónuszpont a számára (persze, nem az elvadult „kockákról” van szó, akik meg sem merik szólítani a nőket). Alapvetően ez az a kolléga, aki mindig mindent tud a technológiáról, és aki mindig rendelkezésre áll, hogy bárkinek segítsen, beleértve a kolléganőket is.

Kedves, vicces és egy kicsit félénk, de épp ez adja a varázsát. A nők még a kisebb nyomtatási problémákat sem oldják meg maguk – pedig meg tudnák  ­– csak hogy az irodájukba hívhassák, és kicsit tovább beszélgethessenek vele. Ismerik a kedves „techno srác”, vagy „IT-s fickó” számát, aki a kollégák belső köréhez tartozik.

A srác, akivel a nők együtt pezsgőznek a karácsonyi bulin

Vannak kollégák, akik túl komolyak, megfontoltak és bizony kicsit unalmasak, ám van ez a srác, aki folyamatosan nevetteti és szórakoztatja a környezetét, ha egy italt kap a kezébe. Amint kiürül a pohara, rögtön újratölti, és mindig legalább egy nő van a társaságában, aki tartja vele a lépést a piálásban és lelkesen nevet a viccein. A kolléga élvezi ezt a rajongást, és a nap végén ki is használja az erősen ittas kolléganő engedékenységét (amit ez utóbbi másnap keservesen megbán). Ezeket a bulizós srácokat minden kolléganő jól ismeri a cégnél, van, aki tapasztalatból, míg mások csak elbeszélésekből, de olyan alaposan, hogy nem kell túl sok mindenben a fantáziájukra hagyatkozniuk. 

Az elérhetetlen

Házas, valószínűleg még gyermekei is vannak, magyarán vadásztilalom alá esik. És talán pont ez a legizgalmasabb benne, hiszen mindig mosolyog, kedves és segítőkész. A cégnél MINDEN szabadállapotú lány ismeri és legalább egyszer bepróbálkozott már nála – sikertelenül. Az elérhetetlen kolléga örökké jókedvű, örül minden találkozásnak és élmény vele a beszélgetés – de egy bizonyos határt soha nem lép át. Ám ha mégis megtenné, ahogy a kolléganői – kimondva vagy kimondatlanul – a lelkük mélyén ezt mind szeretnék, azonnal elvesztené a varázsát, és soha nem tudná visszaszerezni. Az ilyen nagy „vad” bukásán tud csak igazán jót csámcsogni a tömeg.

Akit minden nő megnéz: az elegáns öltönyös kolléga

Csak úgy árad belőle a stílus, mindig szép zakót és nadrágot visel, és amikor könnyed eleganciával belép az irodába, minden női fej odafordul – mint egykor az óvodában. Úgy néz ki, és úgy is viselkedik, mint egy hollywoodi sztár, ami lenyűgöző hatással van a kolléganőire, még akkor is, ha már régebb óta ismerik. Köztudott, hogy a nők ilyenkor titokban azt találgatják egymás között, hogy az elegáns öltöny vajon milyen testet és izmokat takar. Talán meglepő, de a nők sokszor szabadszájúbbak és direktebbek mint a férfiak.

Az új fiú

Soha nem szabad lebecsülni az újdonság erejét, akkor sem, amikor például új kolléga érkezik a céghez. Az új fiú mindig megmozgatja a kolléganők fantáziáját, és annál jobban, minél kevesebbet tudnak róla. Terjed a pletyka, hogy ezzel vagy azzal látták a büfében beszélgetni, illetve hogy így vagy úgy issza a kávéját.  Csodálatos tulajdonság, hogy a nők a férfiról, akit nem ismernek, hajlamosak a legjobbat feltételezni. A korlátlan fantáziálgatásé ilyenkor a terep, amit csak elrontani lehet, ha az új fiú mogorva vagy bárdolatlan. Érdemes hát a misztikumot és a kedvességet fenntartani, amíg csak sikerül!

A főnök

Felsorolásunk nem lenne teljes, ha a férfikollégák között nem tennénk említést a főnökről. Ha ügyesen tud élni vele, a hatalom, az autoritás, a karizma bármelyik férfit meg tudja szépíteni.

A főnökön felelősség van, és ezt vállalja is, ami már önmagában csábító a nők számára. Feltehetően megbízható és okos, hiszen nem véletlenül került oda, ahol most van, és anyagiak dolgában is jól áll, aminek a nőkre kifejtett vonzerejét nem érdemes alábecsülni.

Neo

Ha ezeken kívül ismertek még olyan férfitípust, akiért jellemzően rajonganak a kolléganői, írjátok meg!

Fotók: Business photo created by katemangostar - www.freepik.com

Birthday photo created by freepik - www.freepik.com

Business photo created by rawpixel.com - www.freepik.com

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk