Az I. Nagy Férfiteszt eredményei

„Öntsünk tiszta vizet a pohárba” – ez volt a mottója az I. Nagy Férfitesztnek, és Önök – több mint 8000-en eleget tettek ennek a társadalmilag fontos felszólításnak.

Az első Nagy Férfiteszt tanulságai

A teszt kiértékelésében több komoly szakértői háttérrel rendelkező támogatónk is önként segített. Többek között olyan kulcsfontosságú kérdésekre adtak választ, hogy:

 • Hogy állunk ma a férfias értékekkel,
 • Egyáltalán mit kell értenünk ez alatt, és melyek a legfontosabbak.
 • Hogy boldogabbak-e az apák, mint az egyedülállóak?
 • Hogy dominanciára, vagy inkább méltó elismerésre vágyunk-e?
 • Hogy megbecsülnek-e minket eléggé, és ha nem, ennek mik lehetnek az okai?
 • És ami ezeknél a kérdéseknél még fontosabb, hogy nekünk férfiaknak mit kell tennünk azért, hogy változás történjen a megítélésünkben.

Három érdekes anyag készült. Közülük az Oravecz Éva Csilla által készült rövid, olvasmányos és teljes összegzést Önök, a kitöltők szabadon elérhetik!

A két további értéket nyújtó extra anyagot, illetve neves férfiakkal (hamarosan nőkkel) készített videóinterjúinkat, és egyéb értékes tartalmainkat a közösség „belső köréhez” csatlakozva olvashatják el. Regisztráljon! Tegyünk együtt valami nagyszerűt!

Kezet rá!

Legyen részese Ön is a jövő generációk érdekében cselekvő közösségünknek!

Regisztrációjával:

 • jelezheti, hogy értékeli tevékenységünket,
 • jogosulttá válik megnézni a Férfiak Klubja munkáját támogató NEVES Férfiak és Nők teljes interjúit,
 • értesülhet médiajelenlétünkről,  terveinkről, munkánk eredményeirőlrendezvényeinkről és ezzel
 • igénye szerint épülhet, követheti vagy befolyásolhatja, konkrétan részt vehet társadalmi munkánkban.

Ha fontos Önnek a közös ügy, hogy ezen tanulságokat leszűrve együttes erővel képviselhessük az Önök által is megfogalmazott férfiértékeket, követné vagy támogatná például az Apa-Fia értékörökítő Körök alakulását és működtetését, csatlakozzon hozzánk a weboldalunkon.

A regisztrációt követően:

 • a „belső kör tagjaként” részt vehet a közösségi kommunikációban, tudni fog szövetségeseinkkel közös akcióinkról
 • megnézheti a Férfiak Klubja céljait támogató prominens férfiakkal (többek között Abaházi Csaba, Balikó Tamás (†), Böjte Csaba, Csík János, Klapka György, Berecz András, Erőss Zsolt (†), Kaplár F. József, Dúzsi Tamás, Palkovics Krisztán, Litkey Farkas) készült videóbeszélgetéseinket. http://ferfiakklubja.hu/ferfiak_klubja_tv
 • Elkészültek a híres Női interjúalanyainkkal készült videóbeszélgetéseink filmjei is, amit ugyancsak megtekinthet majd. (Néhányan közülük: Kováts Adél, Keleti Andrea, Keresztes Ildikó, Béres Alexandra, Erős Antónia, Palya Bea, Oravecz Éva Csilla, Zséda, Molnár Andrea, Kánya Kata)
 • Hozzáfér a Tamási Erzsébet kriminológus, egyetemi oktató és közéleti személy az "Első Nagy Férfiteszt" eredményeire vonatkozó, néhol megdöbbentő, nagyon elgondolkodtató véleményéhez és külön Önöknek írt meglátásaihoz. Különösen javasoljuk, hiszen Erzsébet többek között a férfi problémák kutatója is, aki több tíz éves kutatói múltjára alapozva igen élesen és helyesen látja azokat a problémákat, amelyekkel a férfiak kénytelenek nap mint nap megküzdeni.

 • Valamint elolvashatja az I. Nagy Férfiteszt grafikonokat, minden számot tartalmazó részletes kutatói kiértékelését.

Az elemzés tanulsága egyértelmű!

Tennünk kell, nem csak magunkért, Férfiakért, hanem Nőtársaink és gyermekeink jobb jövőjéért. Mi, a Férfiak Klubja, ezt a cselekvést az I. Nagy Férfiteszt tanulságainak leszűrése mellett a Ti véleményeitek alapján készítjük elő folyamatosan. Ennek első lépéseként megerősítjük saját férfi-alapjainkat, illetve egyénileg és közösen is cselekszünk!

A teszt kitöltőinek a rövid és olvasmányos

TELJES elemzés ITT!

Ígéretünkhöz híven, REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL, teljes terjedelmében bocsájtjuk rendelkezésükre Oravecz Éva Csilla, a témakörben is elismert író tömör és lényegre törő összegzését a teszt tanulságairól az alábbiakban. Köszönjük a válaszaikat!


Tartozzon Ön is egy magasabb társadalmi minőségért cselekvő közösségbe!


Úgy érzékeljük, hogy van mit javítani a világon és ezt mi a Férfiak összefogásával és példamutatásával szeretnénk támogatni.

Legyen egy kicsivel több tartás, felelősségvállalás, tettrekészség!

A Férfiak Klubja‬‬ az erős Férfiakat tömöríti és olyan közös cselekvést javasol, ami egyrészt "jó mulatság és férfimunka", másrészt a példája "ragadós": ha férfiértékeknek presztízst adunk együtt, akkor egyre többen vállalják majd az építő, szolgálatába állított erények képviseltét.

Közösségi megnyilvánulásainkkal így tehetünk hozzá a világhoz.

És mindezt még élvezhetjük is!

Férfiként önmagunkért, a Nőkért és a jövő generációkért!

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk