Miért fontos az apák napja?

Nézd meg a műsort alább:

Hogyan ünnepeljük vasárnap az apák napját, miért fontos, milyen értékeket ragadhatunk meg általa? A Férfiak Klubja a Vállvetve Apával csatlakozott az ünnephez, idén nyereményjáték is van (részletekért kattints IDE vagy a lenti képre):
Krúdy Tamás újságíróval, szerkesztővel, hatgyermekes családapával és Terdik János görögkatolikus szervezőlelkésszel, a Gránit Oroszlán Példakép Díj Apa példakép kategóriájának díjazottjával, 4 gyermek édesapjával, az Apák zarándoklatának szervezőjével beszélgettünk erről a különleges ünnepről. Éljük meg az apák napja velejét, azokat az értékeket, amelyeket az ünnep felkínál!
 
► Egy nő miért lakhat otthon 30 évesen, amíg egy férfinél ez kínos? ► A férfiak alapból küzdenek a kísértéssel a jó házasság ellenére? ► A pornó és az Insta-modellek okozta hamis szexualitást hogyan lehet kezelni? A műsor második, Vállvetve felében ezekre a kemény kérdésekre adunk kíméletlen válaszokat – ahogy azt már megszokhattátok! Férfiak Klubja műsor vasárnaponként 19 órától a Pesti TV-n!

Kattints IDE, és nézd vissza a korábbi adásokat!

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk