Honnan hiányoznak a férfiak? Melyek azok az „őrhelyek”, amelyeket elhagytak?

Nézd meg a műsort alább:

Honnan hiányoznak a férfiak? Melyek azok az őrhelyek, amelyeket elhagytak? Hol vagyunk nélkülözhetetlenek? Bedő Imre, közösségünk, a Férfiak Klubja alapítója a Pesti TV-n, minden hétfőn 20 órától sugárzott „Férfiak Klubja” című műsorának hetedik adásában a Bikini együttes alapítójával, Németh Alajossal (Lojzival), valamint Varga Ákos vezető sommelier-el igyekszik ezeket körbejárni. Majd kemény kérdésekre válaszolt Imre köntörfalazás nélkül. Küldetésünk az inspirálás, a motiválás. Az, hogy erőt és célt adjunk. Ez a Férfiak Klubja, a korlátlan felelősségű társaság a Pesti TV-n hétfőnként 20 órától! Nézd vissza a korábbi adásokat:

Bátorság, hazafiság, szabadság akkor és most
 Mi sújtja a férfiakat, mi miatt érezzük a hiányukat?
 Mi egy családfő feladata?
Ördögtől való a szigor?
 Mikortól nem akar már Férfi lenni a férfi? Bedő Imre Férfiak Klubja műsora a Pesti TV-n – 2. adás
Mitől mély vagy sekély egy férfi? Bedő Imre Férfiak Klubja műsora a Pesti TV-n – első adás
További tartalmakért kattints rovatcímeinkre: A férfi útjaAz FK Női Támogatói Köréből (női szerzőink írásai), Férfiérték történetekKörkérdés (interjúk), Férfiegészség.

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk