Ünnepek a kapcsolatokban – kapcsolatok az ünnepekben. Decemberi ÖtvösMűhely-előadás Bedő Imrével!

2019. december 04 19:00 - Budapest

Ünnep közeleg. Hogyan kapaszkodhatunk össze az ünnepek előtt? Mi az ami összetart és mi az ami elválaszt bennünket? Készüljünk együtt lélekben. Erősítsük meg a létező szövetségünket, vagy tegyük gazdagabbá a vágyott szövetség képét, ott legbelül.

Ünnep közeleg. Hogyan kapaszkodhatunk össze az ünnepek előtt? Milyen lehetőséget tartogatnak? Hogyan sáfárkodjunk az élet adta ritka pillanatokkal? Mi az ami összetart és mi az ami elválaszt bennünket? Készüljünk együtt lélekben. Erősítsük meg a létező szövetségünket, vagy tegyük gazdagabbá a vágyott szövetség képét, ott legbelül. Mert ha szép jövőkép van bennünk, akkor képesek vagyunk azt megélni, valósággá tenni. Az ünnep praktikumának és a praktikum lelkületének körforgása ragad majd magával. Együtt könnyebb, jobb. Várunk Benneteket!

BEDŐ IMRE Férfiak Klubja-alapító, bestselleríró és keresett előadó a rá jellemző, férfias megközelítéssel, tisztán világít rá a mindannyiunk életében jelen lévő folyamatokra, hogy megtaláljuk a belső kapaszkodókat, majd a másik kezét. Hogy megerősíthessük szövetségünket, ötvözhesse erősségeit a férfi és a nő!

JELENTKEZEK!

Időpont: 2019. december 4. szerda, 19 óra
Kapunyitás: 18.00 órakor
Előadás kezdete: pontosan 19.00 órakor (ezért mindenkitől pontos érkezést kérünk, legkésőbb 18.45-ig)
Helyszín: Lurdy Ház, 1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14. (térkép) A helyfoglalás érkezési sorrendben történik!

Részvételeddel tudomásul veszed, hogy az eseményről hang- és képfelvétel készül, melyen esetleg Te is látszódhatsz.

Kérjük, támogasd a Férfiak Klubja szervezetet, illetve rendezvényét. Támogatási összeg: online 2500 Ft, helyszínen 3000 Ft.

Jelentkezem!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk