Testiség, őszinteség, bizalom, megértés és szeretet – értjük? Bedő Imre előadása az ÖtvösMűhelyben

2017. április 13 19:00 - Budapest

Áprilisban az ÖTVÖSMŰHELY című rendezvényünkön Bedő Imre folytatta a legutóbbi, Férfi és Nő kiegyensúlyozott együttműködése a XXI. században című előadását.

A Férfi és Nő szövetségét fenntartó alapok közül ezúttal a Testiség, az Őszinteség, a Bizalom, a Megértés és a Szeretet (annak tartalma, jelentése) kerül  terítékre. A Férfiak Klubja alapítója, Bedő Imre a tőle megszokott módon más szemszögből közelítette meg a témát. Praktikus felismerésekkel és új látásmóddal távoztak a jelenlevők.

Mi az ÖtvösMűhely?

Ha most olvasol először a Férfiak Klubja ezen rendezvényéről, érdemes tudnod a következőket.

A Férfiak Klubja Ötvösműhely rendezvényének célja a férfi és nő őszinte párbeszédének kezdeményezése ott helyben majd otthon is! Rendszeresen – terveink szerint kéthavonta – teremtünk alkalmat komoly témák átbeszélésére. Párokat, férfiakat és nőket egyedül vagy barátokkal egyaránt várunk korosztálytól függetlenül. Egyedül nem megy. Boldogulásunk közös ügy, hisz egy boldogtalan társadalomban sem a párok, sem a családok, de még az egyének sem maradnak egészségesek. Nem csak otthon, a munkahelyükön sem!

Itt az ideje az őszinte párbeszédnek! Mi Férfi részről nyitunk a Hölgyek felé! A Férfiak területén is sok a kimondatlan szó, érzés, gondolat. Szeretnénk, ha Nőtársaink is jobban belelátnának a Férfiak világába, működésébe. A közeledést, az elfogadást, egymás megbecsülését segíti, ha a megoldást nem a félrevezető és mesterséges sztereotípiák mentén keresgéljük egymásnak feszülve, hanem a működő törvényszerűségek és az emberileg lehetséges alkalmazkodás útján összefogva. Ha arról beszélünk, ami működik.

A Férfiak Klubja új egyezség megteremtését tűzte célul Férfi és Nő között. Ezért KEZDEMÉNYEZÜNK Férfi ágon! A Nőkért, a családokért és a jövő generációkért.

Most Nőtársainkkal együtt is – a Férfiak Klubjában!

A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk