Párkapcsolatokat szétrobbantó „programok“ és ezek semlegesítése – Bedő Imre Ötvösműhely-előadása

2018. október 04 19:00 - Budapest

Október 4-én újra lesz Ötvösműhely, végre ismét találkozunk! Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító ezúttal a következő témát járja körbe a tőle megszokott módon egyedi nézőpontból: Párkapcsolatokat szétrobbantó „programok“ és ezek semlegesítése.

A mindennapi rohanásban nem is vesszük észre, milyen sok kívülről vírusként beférkőző „program” fertőzi a stabil kapcsoltra vágyó férfiakat és nőket. Alattomosan kúsznak be az életünkbe, oda sem figyelünk, hogy a különböző szavak, fogalmak, jelenségek, az ártalmatlannak tűnő magazinok, barátok, Facebook-profilok mekkora kárt tesznek a saját hozzáállásunkban, mekkora éket ütnek párkapcsolatunk közepébe.

Ismerjük fel és semlegesítsük ezeket a káros struktúrákat! Lássunk tisztán és kormányozzuk nyugalmasabb vizekre az életünket!

*

Bedő Imre előadása és az azt követő műhelymunka most is érdekfeszítő lesz. Férfias megközelítése a nők számára is új nézőpontokkal szolgál, a felismerések és kézen fekvő megoldások segítenek, kapaszkodókat nyújtanak a mindennapokban. És összehozzák, szövetségükben megerősítik a Férfit és a Nőt!

*

Időpont: 2018. október 4.
Kapunyitás: 18.00
Előadás kezdete: pontosan 19.00 (ezért mindenkitől pontos érkezést kérünk, legkésőbb 18.45-kor)
Helyszín: Lurdy ház , 1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14. (térkép)

Az ÖTVÖSMŰHELY látogatása kötelező REGISZTRÁCIÓHOZ kötött! Kérjük, támogasd a Férfiak Klubja szervezetet, illetve rendezvényét. Támogatási összeg: online 2000 Ft, helyszínen 2500 Ft. 

REGISZTRÁLOK

*

ÖtvösMűhely – rendezvény nőknek és férfiaknak

A Férfiak Klubja Ötvösműhely rendezvényének célja a férfi és nő őszinte párbeszédének kezdeményezése ott helyben majd otthon is! Rendszeresen teremtünk alkalmat komoly témák átbeszélésére.
 
Párokat, férfiakat és nőket egyedül vagy barátokkal egyaránt várunk korosztálytól függetlenül. Egyedül nem megy. Boldogulásunk közös ügy, hisz egy boldogtalan társadalomban sem a párok, sem a családok, de még az egyének sem maradnak egészségesek. Nem csak otthon, a munkahelyükön sem!
 
Csakis a helyes felismerések teremthetik meg a megváltozott XXI. századi körülmények között a férfi és nő új, jövőteremtő szövetségét! Csakis így állítható vissza és tartható meg a szövetség, ami a párkapcsolatok, a családok és az egészséges gyermekek felnevelésének feltétele. Mit üzen a múlt, mi alkalmazható és mire kell új megoldás? Praktikus felismerésekkel és új látásmóddal gazdagodnak a jelenlevők.
 
A közeledést, az elfogadást, egymás megbecsülését segíti, ha a megoldást nem a félrevezető és mesterséges sztereotípiák mentén keresgéljük egymásnak feszülve, hanem a működő törvényszerűségek és az emberileg lehetséges alkalmazkodás útján összefogva. Ha arról beszélünk, ami működik.
 
A Férfiak Klubja új egyezség megteremtését tűzte célul Férfi és Nő között. Ezért KEZDEMÉNYEZÜNK Férfi ágon! A Nőkért, a családokért és a jövő generációkért.
 
Most Nőtársainkkal együtt is – a Férfiak Klubjában!
Jelentkezem!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk