Őszinteség és Bizalom – Bedő Imre előadása az ÖtvösMűhelyben

2017. június 08 19:00 - Budapest

Ismét sokan jöttetek el az Ötvösműhelyre! Örülünk, hogy Veletek együtt áshattunk az ŐSZINTESÉG és a BIZALOM fogalmak mélyére. Bedő Imre a tőle megszokott módon ezúttal is más szemszögből közelítette meg a témát, amit még inkább elmélyíthettek azok, akik részt vettek az esemény legbensőségesebb foglalkozásán is, a csoportos beszélgetésen.

Még gazdagabbá tettétek e két fogalmat azzal, hogy megosztottátok egymással saját tapasztalataitokat – ráadásul olyan férfiakkal, nőkkel, akikkel talán akkor találkoztatok először. A tartalmas előadás és az értékes gondolataitok még tisztább képet adtak arról, mi az őszinteség és a bizalom. Öröm volt Veletek együtt helyes, új felismerésekkel hazatérni, olyan útravalóval, mely alapjaiban erősíti meg férfi-nő szövetségét, a családot.

Őszinteség és Bizalom TRAILER

A TELJES ELŐADÁST regisztráció után lehet megtekinteni:

MEGNÉZEM

Mi az ÖtvösMűhely?

Ha most olvasol először a Férfiak Klubja ezen rendezvényéről, érdemes tudnod a következőket.

A Férfiak Klubja Ötvösműhely rendezvényének célja a férfi és nő őszinte párbeszédének kezdeményezése ott helyben majd otthon is! Rendszeresen – terveink szerint kéthavonta – teremtünk alkalmat komoly témák átbeszélésére. Párokat, férfiakat és nőket egyedül vagy barátokkal egyaránt várunk korosztálytól függetlenül. Egyedül nem megy. Boldogulásunk közös ügy, hisz egy boldogtalan társadalomban sem a párok, sem a családok, de még az egyének sem maradnak egészségesek. Nem csak otthon, a munkahelyükön sem!

Itt az ideje az őszinte párbeszédnek! Mi Férfi részről nyitunk a Hölgyek felé! A Férfiak területén is sok a kimondatlan szó, érzés, gondolat. Szeretnénk, ha Nőtársaink is jobban belelátnának a Férfiak világába, működésébe. A közeledést, az elfogadást, egymás megbecsülését segíti, ha a megoldást nem a félrevezető és mesterséges sztereotípiák mentén keresgéljük egymásnak feszülve, hanem a működő törvényszerűségek és az emberileg lehetséges alkalmazkodás útján összefogva. Ha arról beszélünk, ami működik.

A Férfiak Klubja új egyezség megteremtését tűzte célul Férfi és Nő között. Ezért KEZDEMÉNYEZÜNK Férfi ágon! A Nőkért, a családokért és a jövő generációkért.

Most Nőtársainkkal együtt is – a Férfiak Klubjában!

A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk