Nőség és nőiesség – Kriston Andrea előadása az ÖtvösMűhelyben

2018. december 10 19:00 - Budapest

Sztárvendég az Ötvösműhelyben – meghívott előadónk Kriston Andrea, a nemzetközi hírű Kriston Intimtorna módszer létrehozója, aktív oktatója. Ha valaki, akkor Kriston Andrea tud hitelesen és mélyrehatóan számos új felismerést nyújtani a nőiességről, valamint a – szerinte ettől teljesen különböző – nőségről! Ez bennünket, férfiakat is érdekel, nőtársainkat pedig egészen biztosan!

Sztárvendég az Ötvösműhelyben – meghívott előadónk Kriston Andrea!

ÖtvösMűhely nevű férfiaknak és nőknek is szóló rendezvényeinken az eszmeiségünk mentén régóta velünk dolgozó előadókkal is találkozhattok. Fogadjátok szeretettel Kriston Andreát, a nemzetközi hírű Kriston Intimtorna módszer létrehozóját és aktív oktatóját, aki nők és férfiak tízezreit kísérte az intimitás útján.

Ha valaki, akkor Kriston Andrea tud hitelesen és mélyrehatóan számos új felismerést nyújtani a nőiességről, valamint a – szerinte ettől teljesen különböző – nőségről! Ez bennünket, férfiakat is érdekel, nőtársainkat pedig egészen biztosan!

Hisszük, hogy Kriston Andrea előadása olyan hiányt pótol, ami nélkülözhetetlen egymás megértésében, elfogadásában.

Világszínvonalú előadás a Férfiak Klubjában – a Nőkről!

*

Időpont: 2018. december 10.
Kapunyitás: 18.00
Előadás kezdete: pontosan 19.00 (ezért mindenkitől pontos érkezést kérünk, legkésőbb 18.45-kor)
Helyszín: Lurdy Ház , 1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14. (térkép)

Az ÖTVÖSMŰHELY látogatása kötelező REGISZTRÁCIÓHOZ kötött! Kérjük, támogasd a Férfiak Klubja szervezetet, illetve rendezvényét. Támogatási összeg: online 2000 Ft, helyszínen 2500 Ft. 

REGISZTRÁLOK

*

ÖtvösMűhely – rendezvény nőknek és férfiaknak

A Férfiak Klubja Ötvösműhely rendezvényének célja a férfi és nő őszinte párbeszédének kezdeményezése ott helyben majd otthon is! Rendszeresen teremtünk alkalmat komoly témák átbeszélésére.
 
Párokat, férfiakat és nőket egyedül vagy barátokkal egyaránt várunk korosztálytól függetlenül. Egyedül nem megy. Boldogulásunk közös ügy, hisz egy boldogtalan társadalomban sem a párok, sem a családok, de még az egyének sem maradnak egészségesek. Nem csak otthon, a munkahelyükön sem!
 
Csakis a helyes felismerések teremthetik meg a megváltozott XXI. századi körülmények között a férfi és nő új, jövőteremtő szövetségét! Csakis így állítható vissza és tartható meg a szövetség, ami a párkapcsolatok, a családok és az egészséges gyermekek felnevelésének feltétele. Mit üzen a múlt, mi alkalmazható és mire kell új megoldás? Praktikus felismerésekkel és új látásmóddal gazdagodnak a jelenlevők.
 
A közeledést, az elfogadást, egymás megbecsülését segíti, ha a megoldást nem a félrevezető és mesterséges sztereotípiák mentén keresgéljük egymásnak feszülve, hanem a működő törvényszerűségek és az emberileg lehetséges alkalmazkodás útján összefogva. Ha arról beszélünk, ami működik.
 
A Férfiak Klubja új egyezség megteremtését tűzte célul Férfi és Nő között. Ezért KEZDEMÉNYEZÜNK Férfi ágon! A Nőkért, a családokért és a jövő generációkért.
 
Most Nőtársainkkal együtt is – a Férfiak Klubjában!
Jelentkezem!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk