Milyen szeretetkapcsolatra vágyik az erős nő? – Király Eszter előadása az ÖtvösMűhely rendezvényünkön

2018. április 05 18:00 - Budapest

Örülünk, hogy közel 200-an voltunk együtt csütörtökön a telt házas ÖtvösMűhelyben és majdnem 100-an maradtatok a második rész műhelymunkájára is!

ÖtvösMűhely nevű férfiaknak és nőknek is szóló rendezvényeinken ezentúl az eszmeiségünk mentén régóta velünk dolgozó előadókkal is találkozhattok. Elsőként Király Eszter íróval, előadóval, akinek a cikkei már évek óta nagyon népszerűek a Férfiak Klubjában! Rendezvényünkön a Férfiak Klubja értékrendjét valló Férfiak Klubja Női Támogatói Kör Hölgytagjainak véleménye is fontos nekünk. Férfiként a férfias megközelítés mellett, fontos meghallgatnunk és meghallanunk, hogy a Nők hogyan építenék a Férfi és Nő szövetséget!

*

Király Eszter előadása a Férfi-Nő szövetségéről, bizalomról, elkötelezettségről, elengedésről és a vágyott párkapcsolati boldogságról:

- Milyen kapcsolatra vágyik egy erős nő? Hogyan „tessékelje” előre a saját gyenge, férfigondoskodásra hivatott árnyékszemélyiségét?

- Miért olyan törékenyek a modern párkapcsolatok?

- Milyen az érett és éretlen szeretet?

- Mi tart össze egy kapcsolatot? Mi az a ragasztó, amitől bármilyen viharok jönnek, érinthetetlenné válik, és ha mégis hagytuk megtépázni, akkor megjavítjuk, és nem lecseréljük, bármilyen üzenetet is közvetít ez a „szedd fel-dobd el társadalom”?

Király Eszter

Író, újságíró, coach, a Meddig tart a kapcsolatunk sikerkönyv szerzője. Számos igényes magazinban, weboldalon és tárkereső oldalon jelennek meg népszerű, Férfi-Nő szövetséget erősítő írásai.

A Férfiak Klubja különösen fontos és kedves számára, mert ugyanezt a szemléletmódot, és tiszta értékrendet képviseli, és ez jelenik meg szombati, közkedvelt írásaiban is. Azon van, hogy nőtársait megerősítse hitükben, nem tűntek el a férfiak, de ha nekik férfi kell, akkor legyenek végre nők!

Komoly előadásokat tart nőiesség, férfiasság, párkapcsolati problémák, önismereti témákban, melyeket személyes hangvételű beszélgetések követnek, akárcsak most nálunk az ÖtvösMűhelyben!

Előadásáról: Milyen szeretetkapcsolatra vágyik az erős nő?

„Nehéz dolga van a modern nőnek, ha ebben az eltolódott szerepegyensúlyú világban úgy dönt, mégis elő akarja hívni a benne élő Nőt. Mert valóban rá akar találni arra a tudásra, amit nagyanyáink oly csendesen, magától értetődően, ösztönösen alkalmaztak, és ez a tudás ott van benne is, csak felszínre kellene csalogatni. Kell ehhez bizonyos fokú szelídség. És alázat. Finomság. Lágyság. Félretett ego. Kompromisszumkészség. És a döntés, hogy megadja magát a férfinak, hagyja magát végérvényesen megszelídíteni, és már nem támad védekezésből, engedi, hogy kivegyen a kezéből minden önvédelmi fegyvert. Már nem forgatja többé a bizalmatlanság, a félelem, a gyanakvás és a zárkózottság kardját, fejét a vállára hajtja, minden háborúnak vége. És rájön, hogy a férfi nem valami betolakodó, aki a territóriumára tör, nem akar elvenni egyáltalán tőle semmit, hanem inkább hozzá akar tenni az életéhez, és nem forog kockán a női ereje, a kreativitása, a problémamegoldó készsége, az önállósága, a jól bejáratott eddigi egyszemélyes élete. Nyugodtan lehet vele közös világa, lélegezhet vele egy élettérben, és engedheti, hogy erős férfikeze még szebbé, még szerethetőbbé varázsoljon körülötte mindent” – Király Eszter.

*

ÖtvösMűhely – rendezvény nőknek és férfiaknak

A Férfiak Klubja Ötvösműhely rendezvényének célja a férfi és nő őszinte párbeszédének kezdeményezése ott helyben majd otthon is! Rendszeresen teremtünk alkalmat komoly témák átbeszélésére.
 
Párokat, férfiakat és nőket egyedül vagy barátokkal egyaránt várunk korosztálytól függetlenül. Egyedül nem megy. Boldogulásunk közös ügy, hisz egy boldogtalan társadalomban sem a párok, sem a családok, de még az egyének sem maradnak egészségesek. Nem csak otthon, a munkahelyükön sem!
 
Csakis a helyes felismerések teremthetik meg a megváltozott XXI. századi körülmények között a férfi és nő új, jövőteremtő szövetségét! Csakis így állítható vissza és tartható meg a szövetség, ami a párkapcsolatok, a családok és az egészséges gyermekek felnevelésének feltétele. Mit üzen a múlt, mi alkalmazható és mire kell új megoldás? Praktikus felismerésekkel és új látásmóddal gazdagodnak a jelenlevők.
 
A közeledést, az elfogadást, egymás megbecsülését segíti, ha a megoldást nem a félrevezető és mesterséges sztereotípiák mentén keresgéljük egymásnak feszülve, hanem a működő törvényszerűségek és az emberileg lehetséges alkalmazkodás útján összefogva. Ha arról beszélünk, ami működik.
 
A Férfiak Klubja új egyezség megteremtését tűzte célul Férfi és Nő között. Ezért KEZDEMÉNYEZÜNK Férfi ágon! A Nőkért, a családokért és a jövő generációkért.
 
Most Nőtársainkkal együtt is – a Férfiak Klubjában!
Jelentkezem!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk