Ki a papucs? – Bedő Imre előadása az ÖtvösMűhelyben

2017. október 12 19:00 - Budapest

Az október 12-ei, csütörtöki ÖTVÖSMŰHELY témája: Ki a papucs? Papucs-e a papucs? Félreértések, félreértelmezések a férfi-nő kapcsolatban.

Bedő Imre eszmecserét indító előadásában a következő kérdésekre kaptunk választ:

  • Mit üzen a kultúránk a szerepeket illetően?
  • Honnan származhat a papucs sztereotípia? Hasznos vagy káros ez?
  • Mit kell újragondolni, újragombolni nőként és férfiként a „papucs” bélyeg kapcsán?
  • Miért bántják ezzel a férfiakat, kire vonatkozhat és kire nem?

Megannyi érdekes kérdés és válasz, ami egy kicsit engedi, hogy más szemlélettel menjünk haza, és másképp tekintsünk a társunkra, mint azelőtt!

Mi az ÖtvösMűhely?

Ha most olvasol először a Férfiak Klubja ezen rendezvényéről, érdemes tudnod a következőket.

A Férfiak Klubja Ötvösműhely rendezvényének célja a férfi és nő őszinte párbeszédének kezdeményezése ott helyben majd otthon is! Rendszeresen – terveink szerint kéthavonta – teremtünk alkalmat komoly témák átbeszélésére. Párokat, férfiakat és nőket egyedül vagy barátokkal egyaránt várunk korosztálytól függetlenül. Egyedül nem megy. Boldogulásunk közös ügy, hisz egy boldogtalan társadalomban sem a párok, sem a családok, de még az egyének sem maradnak egészségesek. Nem csak otthon, a munkahelyükön sem!

Itt az ideje az őszinte párbeszédnek! Mi Férfi részről nyitunk a Hölgyek felé! A Férfiak területén is sok a kimondatlan szó, érzés, gondolat. Szeretnénk, ha Nőtársaink is jobban belelátnának a Férfiak világába, működésébe. A közeledést, az elfogadást, egymás megbecsülését segíti, ha a megoldást nem a félrevezető és mesterséges sztereotípiák mentén keresgéljük egymásnak feszülve, hanem a működő törvényszerűségek és az emberileg lehetséges alkalmazkodás útján összefogva. Ha arról beszélünk, ami működik.

A Férfiak Klubja új egyezség megteremtését tűzte célul Férfi és Nő között. Ezért KEZDEMÉNYEZÜNK Férfi ágon! A Nőkért, a családokért és a jövő generációkért.

Most Nőtársainkkal együtt is – a Férfiak Klubjában!

Jelentkezem!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk