ELŐADÁS LEMONDVA: A sikeres élet és a magánéleti összekapcsolódás titka – Áprilisi Ötvösműhely-előadás Bedő Imrével

2020. április 09 19:00 - Budapest

FIGYELEM! A kormány döntése értelmében és mindannyiunk egészsége érdekében A RENDEZVÉNYT LEMONDJUK. Igyekszünk egy későbbi időpontban megszervezni, amikor alkalmasabb lesz – az új időpontról tájékoztatunk majd Benneteket. Az áprilisi Ötvösműhely-előadásra érkezett támogatásokat igény szerint visszautaljuk.

Mit gondolunk ma sikernek és mi a valódi siker? Miben kell keresni a sikeres élet gyökerét? Milyen siker az, ami boldogságot is okoz? Cél-e a boldogság? És hogyan függ ez össze a magánéleti boldogulással? Mit tehetünk férfiként és nőként?

BEDŐ IMRE Férfiak Klubja-alapító, bestselleríró és keresett előadó a rá jellemző, férfias megközelítéssel, tisztán világít rá a mindannyiunk életében jelen lévő folyamatokra, hogy megtaláljuk a belső kapaszkodókat, majd a másik kezét. Hogy megerősíthessük szövetségünket, ötvözhesse erősségeit a férfi és a nő!

Az ÖtvösMűhely sikerrendezvény-sorozat következő alkalmai:

A SIKERES ÉLET ÉS A MAGÁNÉLETI ÖSSZEKAPCSOLÓDÁS TITKA?
Időpont: 2020., április 9., csütörtök
További részletek: Facebook esemény

A FIÚK NEVELÉSÉNEK SPECIALITÁSAI
Időpont:
 2020., május 7., csütörtök
További részletek: Facebook esemény 

FÉRFIAK, NŐK - KAPCSOLAT AZ IDŐ CSAPDÁJÁBAN!
Időpont:
 2020., június 4., csütörtök
További részletek: Facebook esemény

ÖtvösMűhely – rendezvény nőknek és férfiaknak

A Férfiak Klubja Ötvösműhely rendezvényének célja a férfi és nő őszinte párbeszédének kezdeményezése ott helyben majd otthon is! Rendszeresen teremtünk alkalmat komoly témák átbeszélésére.
 
Párokat, férfiakat és nőket egyedül vagy barátokkal egyaránt várunk korosztálytól függetlenül. Egyedül nem megy. Boldogulásunk közös ügy, hisz egy boldogtalan társadalomban sem a párok, sem a családok, de még az egyének sem maradnak egészségesek. Nem csak otthon, a munkahelyükön sem!
 
Csakis a helyes felismerések teremthetik meg a megváltozott XXI. századi körülmények között a férfi és nő új, jövőteremtő szövetségét! Csakis így állítható vissza és tartható meg a szövetség, ami a párkapcsolatok, a családok és az egészséges gyermekek felnevelésének feltétele. Mit üzen a múlt, mi alkalmazható és mire kell új megoldás? Praktikus felismerésekkel és új látásmóddal gazdagodnak a jelenlevők.
 
A közeledést, az elfogadást, egymás megbecsülését segíti, ha a megoldást nem a félrevezető és mesterséges sztereotípiák mentén keresgéljük egymásnak feszülve, hanem a működő törvényszerűségek és az emberileg lehetséges alkalmazkodás útján összefogva. Ha arról beszélünk, ami működik.
 
A Férfiak Klubja új egyezség megteremtését tűzte célul Férfi és Nő között. Ezért KEZDEMÉNYEZÜNK Férfi ágon! A Nőkért, a családokért és a jövő generációkért.
 
Most Nőtársainkkal együtt is – a Férfiak Klubjában!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk