A férfinak vagy a nőnek nehezebb a családi felelősségvállalás?

2019. március 07 19:00 - Budapest

BEDŐ IMRE praktikus, racionális, férfias megközelítésű előadása választ ad a kérdésekre, mely alapjaiban erősíti meg a férfi-nő kapcsolatot szövetséggé, közösségé, családdá.

Ma az egyszülős családok túlnyomó többségében az anya neveli a gyerekeket és nem csak a jogrendszerünk kiegyensúlyozatlansága miatt, hanem mert többségében a férfi az, aki úgy dönt, faképnél hagyja a családját. Hogy miért van ez így? Nos, azért, mert míg a nők családi felelősségvállalása inkább biológiailag, addig a férfiaké inkább társadalmilag kódolt, és amint csökken a férfival szemben a társadalmi elvárás, hogy jó apa és jó férj legyen, úgy válik egyre könnyebbé számára a kilépés. Meg kell erősíteni a férfiakat az elköteleződésükben, hogy ne bomoljanak fel, illetve egyáltalán létrejöjjenek a családok. És hogy ezt miként lehet megvalósítani a gyakorlatban?

BEDŐ IMRE praktikus, racionális, férfias megközelítésű előadása választ ad a kérdésekre, mely alapjaiban erősíti meg a férfi-nő kapcsolatot szövetséggé, közösségé, családdá.

Időpont: 2019. március 7.
Kapunyitás: 18.00 órakor
Előadás kezdete: pontosan 19.00 órakor (ezért mindenkitől pontos érkezést kérünk, legkésőbb 18.45-ig)
Helyszín: Lurdy Ház mozi, 10-es terem, 1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14. (térkép) A helyfoglalás érkezési sorrendben történik!

*

Az ÖTVÖSMŰHELY látogatása kötelező REGISZTRÁCIÓHOZ kötött! Kérjük, támogasd a Férfiak Klubja szervezetet, illetve rendezvényét. Támogatási összeg: online 2500 forint, helyszínen 3000 forint.

Részvételeddel tudomásul veszed, hogy az eseményről hang- és képfelvétel készül, melyen esetleg Te is látszódhatsz.

Az online támogatási összeg befizetésére a jelentkezés utáni oldalon és a jelentkezés után kapott e-mailben lesz lehetőség!

Regisztrálok!

Az ÖtvösMűhely sikerrendezvény-sorozat következő alkalmai:

Mi tartja össze férfi és nő hosszú távú szövetségét?
Időpont: 2019. április 3., 19 óra
Helyszín: Lurdy Ház 

Mit tehet a nő a férfi Férfivá válásában?
Időpont: 2019. május 9., 19 óra
Helyszín: Lurdy Ház

A Szabadság a párkapcsolatban
Időpont: 2019. június 6., 19 óra
Helyszín: Lurdy Ház

ÖtvösMűhely – rendezvény nőknek és férfiaknak

A Férfiak Klubja Ötvösműhely rendezvényének célja a férfi és nő őszinte párbeszédének kezdeményezése ott helyben majd otthon is! Rendszeresen teremtünk alkalmat komoly témák átbeszélésére.
 
Párokat, férfiakat és nőket egyedül vagy barátokkal egyaránt várunk korosztálytól függetlenül. Egyedül nem megy. Boldogulásunk közös ügy, hisz egy boldogtalan társadalomban sem a párok, sem a családok, de még az egyének sem maradnak egészségesek. Nem csak otthon, a munkahelyükön sem!
 
Csakis a helyes felismerések teremthetik meg a megváltozott XXI. századi körülmények között a férfi és nő új, jövőteremtő szövetségét! Csakis így állítható vissza és tartható meg a szövetség, ami a párkapcsolatok, a családok és az egészséges gyermekek felnevelésének feltétele. Mit üzen a múlt, mi alkalmazható és mire kell új megoldás? Praktikus felismerésekkel és új látásmóddal gazdagodnak a jelenlevők.
 
A közeledést, az elfogadást, egymás megbecsülését segíti, ha a megoldást nem a félrevezető és mesterséges sztereotípiák mentén keresgéljük egymásnak feszülve, hanem a működő törvényszerűségek és az emberileg lehetséges alkalmazkodás útján összefogva. Ha arról beszélünk, ami működik.
 
A Férfiak Klubja új egyezség megteremtését tűzte célul Férfi és Nő között. Ezért KEZDEMÉNYEZÜNK Férfi ágon! A Nőkért, a családokért és a jövő generációkért.
 
Most Nőtársainkkal együtt is – a Férfiak Klubjában!
Jelentkezem!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk