A férfiak és az érzelmi intelligencia – Novemberi ÖtvösMűhely-előadás Bedő Imrével!

2019. november 07 19:00 - Budapest

Miért volt a magas EQ minden korban elengedhetetlen minden hadvezér, bajnok sportoló, jó apa és családfő sajátja? Át kell-e változnia a mai férfiaknak valami teljesen új emberré, vagy az örök férfiasság értékei tesznek a városi lét győztesévé is?

Hogyan alakul a férfiak érzelemvilága? Mi látható ebből, mennyire kell vagy nem ezt szavakba önteniük? Mi a magas érzelmi intelligencia látható, külső, férfias eredménye? Milyen sztereotípiákkal deaktiválják a férfiakat az érzelmek kapcsán, hogyan lehet ebben férfias rendet tenni és az életünk természetes sarokpontjává tenni? Miért volt a magas EQ minden korban elengedhetetlen minden hadvezér, bajnok sportoló, jó apa és családfő sajátja? Át kell-e változnia a mai férfiaknak valami teljesen új emberré, vagy az örök férfiasság értékei tesznek a városi lét győztesévé is? Vissza kell szereznünk a magabiztosságunkat. Jó, ha férfiként felismerjük életünk mozgatórugóját és jó, ha hölgytársaink is válaszokra lelnek a férfiak működését illetően. Várunk ezen az érdekes utazáson!

BEDŐ IMRE Férfiak Klubja-alapító, bestselleríró és keresett előadó a rá jellemző, férfias megközelítéssel, tisztán világít rá a mindannyiunk életében jelen lévő folyamatokra, hogy megtaláljuk a belső kapaszkodókat, majd a másik kezét. Hogy megerősíthessük szövetségünket, ötvözhesse erősségeit a férfi és a nő!

JELENTKEZEK!

Időpont: 2019. november 7., csütörtök, 19 óra
Kapunyitás: 18.00 órakor
Előadás kezdete: pontosan 19.00 órakor (ezért mindenkitől pontos érkezést kérünk, legkésőbb 18.45-ig)
Helyszín: Lurdy Ház, 1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14. (térkép) A helyfoglalás érkezési sorrendben történik!

Részvételeddel tudomásul veszed, hogy az eseményről hang- és képfelvétel készül, melyen esetleg Te is látszódhatsz.

Kérjük, támogasd a Férfiak Klubja szervezetet, illetve rendezvényét. Támogatási összeg: online 2500 Ft, helyszínen 3000 Ft.

Az ÖtvösMűhely sikerrendezvény-sorozat következő alkalma:

ÜNNEPEK A KAPCSOLATOKBAN – KAPCSOLATOK AZ ÜNNEPEKBEN
Időpont: 2019. december 4. szerda, 19 óra
Helyszín: Lurdy Ház

Jelentkezem!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk