A biztonságot nyújtó Férfi! – Bedő Imre előadása az ÖtvösMűhely rendezvényen

2018. május 10 18:00 - Budapest

Jó volt együtt lenni, együtt tenni a telt házas Ötvösműhelyen – kb. 250-en! Fontos témának mentünk a mélyére!

Bedő Imre a következő érdekes és izgalmas témát járta körbe más szemszögből: A biztonságot nyújtó Férfi!

Ha megkérdezünk 100 Nőt, hogy mit szeretne egy Férfitól, 95-en első helyre a biztonságot teszik.

  • Mit jelent a nőknek a biztonság?
  • Mit tehet a XXI. századi Férfi?
  • Megérthető-e a Nők igénye, vágya? Teljesíthető-e? Milyen helyzetben van, milyen folyamatokon megy át, és milyen lehetőségei vannak a mai Férfinak?
  • Milyen utat kell bejárni, mibe kell beavatódni?

Megtudhattuk, hogy mindez hogyan áll össze a biztonságot nyújtó Férfivá, mi a teendő ma férfiként, illetve hogyan segíthetik a Nők ezt a folyamatot.

Bedő Imre előadása most is érdekfeszítő volt.

Férfias megközelítése a hölgyeknek is más szemszöget biztosított, a felismerések és kézen fekvő megoldások segítenek, kapaszkodókat nyújtanak a mindennapokban.

És összehozzák, szövetségükben megerősítik a Férfit és a Nőt!

Mi az ÖtvösMűhely rendezvény?

 
Nő- és férfitársainkat várja Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója! Itt az ideje az őszinte párbeszédnek! Mi Férfi részről nyitunk a Hölgyek felé! A Férfiak területén is sok a kimondatlan szó, érzés, gondolat. Szeretnénk, ha Nőtársaink is jobban belelátnának a Férfiak világába, működésébe. A közeledést, az elfogadást, egymás megbecsülését segíti, ha a megoldást nem a félrevezető és mesterséges sztereotípiák mentén keresgéljük egymásnak feszülve, hanem a működő törvényszerűségek és az emberileg lehetséges alkalmazkodás útján összefogva. Ha arról beszélünk, ami működik.
 
Az Ötvösműhely az őszinte párbeszéd helye. Rendszeresen teremtünk alkalmat komoly témák átbeszélésére.
 
Csakis a helyes felismerések teremthetik meg a megváltozott XXI. századi körülmények között a férfi és nő új, jövőteremtő szövetségét! Csakis így állítható vissza és tartható meg a szövetség, ami a párkapcsolatok, a családok és az egészséges gyermekek felnevelésének feltétele. Mit üzen a múlt, mi alkalmazható és mire kell új megoldás? Praktikus felismerésekkel és új látásmóddal gazdagodnak a jelenlevők.
 
A Férfiak Klubja Ötvösműhely rendezvényének célja a férfi és nő őszinte párbeszédének kezdeményezése ott helyben majd otthon is! Párokat, férfiakat és nőket egyedül vagy barátokkal egyaránt várunk korosztálytól függetlenül. Egyedül nem megy. Boldogulásunk közös ügy, hisz egy boldogtalan társadalomban sem a párok, sem a családok, de még az egyének sem maradnak egészségesek. Nem csak otthon, a munkahelyükön sem!
 
A Férfiak Klubja új egyezség megteremtését tűzte célul Férfi és Nő között. Ezért KEZDEMÉNYEZÜNK Férfi ágon! A Nőkért, a családokért és a jövő generációkért.
 
Most Nőtársainkkal együtt is – a Férfiak Klubjában!
Jelentkezem!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk