Szinglihordák az éjszakában

VITAINDÍTÓ GONDOLATOK
A szingli életformát a felelősségvállalással küzdő hímek generálják.
A felelősségvállalást bármely okból kerülő életmódot egész iparágak támogatják – jól élnek belőle!
Hódít a férfimanikűr, -pedikűr, kozmetika, plasztikai beavatkozások.
Az öregecske egyedülálló férfiaknak életformája lesz a szépítkezés, öltözködés, külsőségek fényezése.
Öregecske szingli fiúk – nőies ál-macsók?
A kiábrándult, csalódott, fáradt (sokszor öregecske) egyedülálló nők túl könnyen adják oda magukat.
A kiábrándult, egyedülálló nők sokszor így gondolkoznak: legalább egy menet legyen.
A szingli nők könnyűvérűségükkel megalázzák magukat, és elvesztik valódi nőiességüket.
A szingli nők könnyűvérűsége hitelesíti a felelősségkerülő hímek életformáját.
A (női) könnyűvérűség férfias tulajdonság, és azon belül sem jó.
A hedonista, nőiesedő hímek és a férfiasodó szingli lányok együtt reménytelen ördögi kört alkotnak.
A régi lányok úgy főztek, mint az anyjuk, a mai lányok úgy isznak, mint az apjuk!
Az udvarlás, udvariasság, hódítás, figyelmesség mára elavult és érthetetlen absztrakciókká váltak.
A tánc is megszűnt! A tánc praktikus háttere, testi és lelki gyarapító értelme mára fellelhetetlen!
Küldés
Hozzászólások (4)
 • ...

  Mártás

  -0001. november 30 00:00
  Sziasztok! Tudom, hogy régebbi hozzászólások, de most bukkantam ide. Gondoltam válaszolok, hátha feléled ez a topic. Csak reménykedem kaptok értesítést :) #kaszacsongor Ez a nő, aki cseszik arra, hogy a kapott ajándékot, lesz@rva ott hagyja... és még arra is képtelen, hogy Ő maga vissza menjen, az nem érdemel meg ilyen udvarias, romantikus, kedves férfit! Mert Te férfi vagy! Eltelhetett pár év... már családod is lehet. Remélem jó nőnek adtad azt a fehér rózsát, Magaddal együtt! #gebavass Nem csak a fiatalok problémája ez. Rengeteg középkorú ember egy másolt ideál szerint él. Amit a társadalom elvár. Ma már akkor vagy egyedi, ha nem vagy az. #palastiimre Neked hogy teltek az évek? Még egyedülálló vagy!? Csak azért kérdezem, mert rossz Nőkbe bukkanhatál Te is. Amelyik EMBER nem értékeli a szép szavakat, dicséretet, kedvességet, az vagy túlzottan, egészségtelen maximum önbizalommal pörög, vagy valóban, nem a számára “kiszemelt” vagy az álom ideálltól kapja. Ezek a nők és férfiak, nyersen fogalmazva: saját magukat érdemlik csak meg! Sosem bánkódjon egy Férfi illetve Nő sem (igenis a Férfiaknak is jól esik a nőies bókok, vagy az efajta kedvesség IS) ha nem értékelik és viszonozzák amit kapnak. Félre ne értsetek, nem észt osztok, csak jó volt olvasgatni és kicsit kibeszélni ezeket! (egy közel harmincas nő)
 • ...

  kaszacsongor

  2014. február 16 01:22
  Mintha eltűnt volna a romantika. Azaz nem a romantika, hanem igazából az elvárás a nőktől a romantikához. Sokszor hallom azt, hogy "ááá, Robi már nem olyan romantikus, mint régen...", de még többször azt, hogy a lányokat nem érdekli a romantika. durr, a motorháztetőn, most, rögtön! vagy a: gyere, menjünk el diszkóba! vagy az "Imádom, amikor a férfi vadállat az ágyban". Egy szál fehér rózsának meg már nincs is súlya. utolsó barátnő egy hétvégén nálam volt, elvittem vacsizni, a pincér (előre le volt zsírozva) a vacsorával hozott egy szál fehér rózsát. Én nem figyelmeztettem a lányt, és természetesen ottfelejtette az asztalon, amikor hazaindultunk. Aztán meg persze "menj vissza érte", meg "lécci-lécci", de nem is ez a lényeg. A fair hozzáállás egy romantikus férfihoz teljesen kihalt. Tudom: romantikus férfi? Állj ki magadért, már hogy lenne egy igazi férfi romantikus? Hát igenis lehet. Csak nincs megbecsülve. Aztán meg arról panaszkodnak a lányok, hogy kihalt a romantika. Paradoxon.
 • ...

  Gebavass

  2015. május 19 16:42
  A megfelelő (férfiként viselkedő) férfiak hiányát abban is látom megnyilvánulni, hogy a húszonéves kolléganőim simán "pasisorba" vesznek, pedig 15 évvel idősebb vagyok. Holvannak a 10-15 évvel fiatalabb férfiak? Mert akik körülöttem ülnek, úgy viselkednek mint egy növény: a környezetük sodra himbálja őket, semmi önálló akaratuk, törekvésük nincs.
 • ...

  palastiimre

  2016. augusztus 17 18:08
  Én romantikus Férfi vagyok. Szeretek bókolni, nem tolakodva egyszerűen minden fajta háttérszándék nélkül is szeretem kifejezni egy hölgynek ha csinos a ruhájába, szét a frizurája vagy csak egyszerűen csodásan néz ki. És sokáig nem értettem, hogy miért kapom válaszként a "ja köszi." és társai típusú matt arckifejezéssel társított választ. A problémát egy hölgy ismerősöm oldotta fel bennem. Nem a bókkal és a férfias viselkedéssel van a gond, hanem azzal, hogy nem attól kapják, akitől ELVÁRNÁK. Kedves Férfitársak. Felesleges köröket futunk, amikor megkérdezzük magunktól, hogy miért nem vagyunk jók. Jók vagyunk, csak sokaknak egyszerűen az igényességi szintje magas (társadalom és a nőtársak, meg média és gazdasági szempontok által gerjesztett dolgok miatt). lehet ezt sajnálni én azt gondolom, bár tudom ez nem túl derék tanács itt a Férfiak klubja oldalon, de hagyni kell ezeket a "szingliket" szinglinek maradni. Ahogy szokás mondani: "Nem szoktam elkövetni kétszer ugyanazt a hibát. Úgy négyszer-ötször csak, hogy teljesen biztos legyek benne!" Na ez a példamondat igaz a kedves szingli társadalomra. Jó pár évvel később, egy-két gyerekkel többel (bár tragikus, de sajnos így van) egyedül és magányosan talán majd elgondolkoznak, hogy mi is az amit fiatalon elhibáztak. persze nekünk addig kellemetlen, hiszen nehéz az egyedüllét, de ezt felhasználhatjuk arra, hogy megismerjük önmagunkat és nem csak az ösztönök hajtsanak bennünket. Ettől leszünk jobbak, én azt remélem, ettől majd megbecsül majd bennünket az, akinek kell. Ennek az az ára, hogy egy ideig magunk kell boldogulnunk. Fel a fejjel és kitartást az egyedüllét érdekes útjához. Egy szingli, bocsánat egyedülálló Férfi.
Interjú ajánló
Boldizsár Ildikómeseterapeuta
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk