Sikeres volt az erdélyi Apa-Fia tábor! – Székely Hírmondó (beszámoló)

Erdélyben is cselekszik a Férfiak Klubja közösség!

Évről évre egyre több apa jelentkezik, hogy fiával együtt minőségi időt töltsön, férfias, fiús tevékenységeket végezzenek együtt, maradandó élményekkel gazdagodjanak – férfiközösségben! Nemcsak a résztvevők, hanem a média részéről is nagy érdeklődés övezi az apa-fia táborokat. 

Nagy siker az apa-fia tábor címmel jelent meg a Székely Hírmondó honlapján a beszámoló. A teljes cikket IDE vagy a képre kattintva lehet elolvasni.

„Nem csoda, hogy évről évre egyre többen jelentkeznek az apa–fia táborba, amelyet idén augusztus 11–14. között harmadik alkalommal rendeztek meg Feldobolyban, hiszen a három napba annyi élményt sűrítettek a szervezők, amennyit csak lehetett.

Maradandó emlékekkel, hasznos tapasztalatokkal és megerősödött szülő-gyerek kötelék birtokában távoztak a résztvevők: 23 (csíkszeredai, sepsiszentgyörgyi, kézdivásárhelyi és egy magyarországi) apuka és 25-nél több kisfiú. Minőségi időt tölteni a gyerekkel, megmutatni azokat a dolgokat, amelyeket városi környezetben nem tapasztalhat meg” – ezek voltak a rendezvény alapelvei, osztotta meg lappal a szervezők részéről a kézdivásárhelyi Szász Hunor, maga is két kisfiú édesapja.

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk