Rendkívül fontos az apai férfiminta a gyermekek életében!

Vida Ágnes babapszichológus és Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója volt az Echo TV Jó reggelt című műsorának vendégei. Az apai férfikép nagyon meghatározó nemcsak a fiúknál, hanem a lányoknál is.

Az értékes férfikép segít abban, hogy párkapcsolatképesekké váljanak majd a gyermekek felnőttkorukra, segít a személyiségfejlődésben, iskolázottságban, munkában, családi életükben…

Hallgasd meg a műsort, és nézd meg a többit is!

*

Olvasd cikkeinket, férfi és női szerzőink írásait, nézd meg a neves férfiakkal, nőkkel készült interjúinkat, előadásainkat, és nagyon sok kérdésre választ fogsz kapni! Férfi. Érték. Minta. Példa. Az erkölcsi alapok, a férfi-nő szövetség, a család és a társadalom megerősítésén dolgozunk, regisztrálj, iratkozz fel a hírlevelünkre, és értesítünk Téged széleskörű tevékenységeinkről! Hajrá!

REGISZTRÁLOK!

Kövessd a Férfiak Klubját Facebookon, iratkozz fel a YouTube-csatornánkra, hogy ne maradj le semmiről!

Feliratkozom a YouTube-csatornátokra!

Küldés
Hozzászólások (1)
  • ...

    robert77

    2019. január 07 06:36
    Oké, de mi a helyzet azokkal a fiúkkal, akiket elhagyott az apjuk már egészen kiskorukban? Azok hogyan szocializálódjanak?
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk