Mit adnak át a férfiak a gyerekeiknek?

Egy apa milyen értékeket tud, vagy kellene átadnia a gyermekének? És hogyan? Mi az, amit csak egy férfi képes átörökíteni? Miért fontos a helyes férfiminta a fiúknak és a lányoknak? Hallgassátok meg mit válaszolt az Apai felelősség című kerekasztal-beszélgetés kapcsán feltett kérdésekre a Kossuth Rádióban a rendezvényt szervező Felelős Szülők Iskolájának alapítója, Tibenszky Moni Lisa újságíró, valamint az esemény két előadója, Kisari Károly, a Rejtett Kincsek Down Egyesület elnöke, a Férfiak Klubja II. Gránit Oroszlán Példakép Díj apa kategóriájának győztese és Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító, író és keresett előadó, tréner.

Hallgassátok meg a válaszokat:

A Kossuth rádió Családok, történetek: Fiatalon elköteleződni című teljes műsorát IDE kattintva lehet meghallgatni!

*

FELHÍVÁS!

Cégvezetők, döntéshozók! Tegyétek lehetővé, hogy apák napja után, június 17-én hétfőn az édesapák idén is bevihessék gyermekeiket a munkahelyeikre! Édesapák! Kezdeményezzétek bátran munkahelyeiteken, engedélyeztessétek és élvezzétek ki az aznapi apa-gyermek minőségi időt! Legyen 2019-ben is elsöprő siker a VÁLLVETVE APÁVAL hagyománya; részletekért IDE, vagy a lenti képre kattintsatok. Minden útmutatást, információt elküldünk, akár cégként, akár magányszemélyként csatlakoztok az idei év legnagyobb apák napi sikerprogramjához!

A Férfiak Klubja tavalyi kezdeményezése óriási siker volt. Idén már hagyomány! Értelmes apák napi tradíció, ünnep ez a gyermekeknek, apáknak és munkáltatóknak! A gyerekeket nagyon érdekelte, mit dolgozik az apjuk és hogyan! Az édesapák büszkeséggel mutathatták be ezt! A tavalyi tapasztalatok szerint ez a nap megerősítette és még jobban elmélyítette az apa-gyermek kapcsolatot, a munkáltatók pedig olyan légkört teremtettek, amely családiasabb, emberközelibb. A képre kattintva még ennél is többet tudhatsz meg a Vállvetve apával hagyományról, mely méltóképpen összeforrott az apák napja ünnepével! OSSZÁTOK meg:

Vezető fotó: Family photo created by freepik - www.freepik.com

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk