Miért traktál kiherélt férfimintával a világmédia?

Miért deheroizálják a férfiakat? Miért van a nyugati világban annyi szó és olyan kontextusban a férfiakról, hogy ma a fiúk már minden szeretnének lenni, csak férfiak nem? Miért traktál a mainstream világmédia követhetetlen, lebutított, kiherélt férfimintával? Függetlenedhetünk-e ettől és hogyan foghatunk össze társainkkal, a nőkkel? Komoly témákról kérdezte Földi-Kovács Andrea műsorvezető a Hír TV Credo című műsorában Bedő Imre Férfiak Klubja-alapítót, írót, előadót és Kötter Tamás írót, ügyvédet.

Minden műsor pár perces lehetőség, hogy legalább egy-két követhető, érthető gondolatot hozzátegyünk, ami segít a megértésben, a tájékozódásban. Bedő Imre és Kötter Tamás egészen más nézőpontból tett hozzá az egészhez:

A műsor második fele durván mellbevágó, arról hogy „Németország elbutul”. Érezzük már Magyarországon is a német tudós igazságát!

*

További cikkekért kattints rovatcímeinkre: A férfi útjaAz FK Női Támogatói Köréből (női szerzőink írásai), Férfiérték történetekKörkérdés (interjúk), Férfiegészség.

Az erkölcsi alapok, a férfi-nő szövetség, a család és a társadalom megerősítésén dolgozunk, regisztrálj, iratkozz fel a hírlevelünkre, és értesítünk Téged széleskörű tevékenységeinkről! Hajrá!

REGISZTRÁLOK!

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk