Lánchíd rádió

Nyilatkozat a Férfiak Klubja missziójáról...

Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója Nagy Katalinnak nyilatkozott a klub missziójáról a Lánchíd rádió Kettesben c. műsorában.

 

 

Küldés
Hozzászólások (1)
  • ...

    Algol

    2014. október 29 14:23
    Szerintem már maga a kérdés feltevés is sértő, hogy: "elenged a feleséged?" A trgédia pont itt van, hogy egy nő símán feltehet egy ilyen kérdést és meg sem fogalmazódik benne, hogy ezzel mennyire megalázza a Férfit! Ennek a visszája kb. az, mintha nem engedném el fográszhoz vagy, hogy szépen felöltözzön. Pedig egy ilyenért micsoda botrány lenne! A nagy kérdés:[b]Honnan veszi rá a jogosítványt, hogy ilyet kérdezzzen?[/b] Szóval, idáig jutottunk... félek is, hogy egy kicsit későn kezdünk el kapkodni. Pl.Az olyannyira csodált Svédország parlamentjében a Feminista kezdeményezés párt már az interpellációiban állatoknak beszél a férfiakról, és sajnos ez az eszme és hangnem terjedőben van az EU-ban.
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk