Férfit nevelni csak férfiak tudnak – Mercedes Magazin

A világ legrégebbi autógyártójának negyedévente jelentkező színvonalas lapja, a Mercedes Magazin részletes, igen tartalmas interjút készített Bedő Imrével, a Férfiak Klubja alapítójával.

A Mercedes-Benz jelmondata, A legjobbat vagy semmit, a magazin szerkesztésében is érvényesül: vizuálisan és tartalmilag is minőségi lap, melyben most a férfiasság, a férfiminta és -értékek, a férfiközösségek fontossága és a Férfiak Klubja volt a téma több oldalon keresztül. A széleskörű érdeklődés mutatja, közösségi munkánk fontos amit Veletek együtt végzünk. Hajrá!

A Férfit nevelni csak férfiak tudnak című interjúban Bedő Imre olyan kérdésekre is válaszolt, amelyeket más lapban, műsorban még nem tettek fel neki. Kattints az alábbi képre, és más olvashatod is!

Küldés
Hozzászólások (1)
  • ...

    Ildy0310

    2017. augusztus 29 11:57
    Csak olyan férfiak tudnak férfit nevelni, akik maguk is az életet példamutató, rendeltetésszerűen élik, és akik az életüket nem a szelek járásához igazítják !
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk