A munka-család egyensúlyához erős férfi-nő szövetségre van szükség! De hogyan?

Hogyan lehet kialakítani és fenntartani a munkahely-karrier-család egyensúlyát? Nagyon örülünk, hogy férfirészről hozzátehettük gondolatainkat ehhez a fontos témához. Csütörtökön közösségünk, a Férfiak Klubja alapítója, Bedő Imre volt a Ridikül meglepetés vendége; elmondta mint férfi, férj, apa, a eszmeiségünk képviselője, milyen lényeges, kardinális szerepünk van férfiként ennek a balansznak a kialakításában, a családi és a saját életünk egyensúlyának megteremtésében. Ehhez Férfi kell, továbbá Férfi-Nő együttműködést, szövetséget igényel, de hogyan? Erre adott választ a műsorban közösségünk alapítója, hallgassátok szeretettel!

Hogyan lehet megtalálni az arany középutat a karrier és a család között anélkül, hogy az embert folyton a lelkiismeret-furdalás kínozná? A családnak örök kérdés, hogy a baba születése után mennyi idővel álljon vissza az édesanya a munkába? Kiktől merünk tanácsot, segítséget kérni, ha gyermekünkről van szó? A jelenlegi helyzet milyen egyéb kihívásokat teremt a balansz megteremtésében? A témában elfogadták a meghívást: Horváth Irma, coach, Szaszovszky-Gruiz Dóra dizájner és Kollányi Zsuzsi, énekesnő. Vajon a férfiak miként veszik ki ebből a részüket, mi az, amiért esetleg neheztelnek rájuk a nők, de igazságtalanul? Milyen külső elvárások vannak, amiknek próbálunk megfelelni? Erre Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója, a műsor meglepetés-férfivendége segített választ találni.

*

Ajánló: Miért traktál kiherélt férfimintával a világmédia? 
További tartalmakért kattints rovatcímeinkre: A férfi útjaAz FK Női Támogatói Köréből (női szerzőink írásai), Férfiérték történetekKörkérdés (interjúk), Férfiegészség.

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk