A Gránit Oroszlán győzteseivel beszélgettek a Karc FM-n

A Férfiak Klubja által kiosztott Gránit Oroszlán Példakép Díjának győzteseivel beszélgettek a Karc FM Spájz című műsorában. Tartalmas adás!

Beszélgetés Bedő Imrével, Novák Katalinnal, Nagy Lászlóval és Imre Zsolttal

Kattints az alábbi képre, ha kíváncsi vagy, mit válaszolt a műsorvezető kérdéseire Bedő Imre, Novák Katalin, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, nemzetközi ügyekért felelős államtitkár, az I. Gránit Oroszlán Példakép Díjátadó Gála fővédnöke, valamint Nagy László mozgóképkultúra és médiaismeret, vizuális kultúra, művészettörténet és tánctörténet tanár, a Férfi pedagógus példakép-kategória győztese és Imre Zsolt, 6 gyermek édesapja, az Apa példakép-kategória győztese. Bedő Imrét, a díjat megálmodó Férfiak Klubja alapítóját arról kérdezték, kiből lesz a mai világban példakép, miért fontos egy ilyen nagy elismerés, illetve az, hogy legyenek férfipéldaképek a gyermekek előtt. Hallgassátok meg!

Jelölj férfipéldaképeket október 10-ig, vagy jelentkezz te magad, ha példaképként tekintenek rád! Kattints az alábbi képre a részletekért:

Beszélgetés Imre Gézával és Rostás Árpáddal

Kattints a lenti képre, ha érdekelnek Imre Géza világ- és Európa-bajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes, kétszeres olimpiai bronzérmes magyar párbajtőrvívó, a Közéleti példakép kategória győztesének és Rostás Árpád asztalosmester, restaurátor, rászoruló gyermekek megsegítője, a Mester kategória győztesének válaszai.

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk