Az apaság fontosságáról – előadás és kerekasztal

Jó volt együtt lenni és együtt tenni! Teltházas előadás és kerekasztal volt az Apaság fontosságáról. Köszönöm szépen Csaba testvérnek, Pólus Enikőnek, dr. Molnár László alpolgármester úrnak, Tibenszky Moni Lisa-nak és a Felelős Szülők Iskolájának a meghívást, a szervezést, a gyümölcsöző együttlétet.

Ha kíváncsi vagy, mit mondott BEDŐ IMRE a kereaksztal-beszélgetésen, kattints IDE, ha viszont a teljes előadás és beszélgetés érdekel, indítsd el az alábbi videót:

Az eseményről szóló beszámolót IDE kattintva olvashatod el!

Hiánypótló edukációs és érzékenyítő programsorozat indult útjára Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzata Családbarát Újbuda Programjának keretében, a Felelős Szülők Iskolája szakmai szervezésében. 

A nyitó alkalommal BÖJTE CSABA testvér, ferences szerzetes, a többezer gyermeknek otthont és jövőt adó Dévai Szent Ferenc Alapítvány létrehozója tartott előadást. A sok-sok árva józsefi értelemben vett édesapja arról tett tanúságot, hogy az atyai szerep időszerű, és körüljárta azt is, miért nélkülözhetetlenek a családokból, a szívekből, a hétköznapokból, a vasárnapi ebédekről az apák. Csaba testvérrel a kerekasztalnál BEDŐ IMRE, a Férfiak Klubja alapítója és POLUS ENIKŐ mentálhigiénés szakember, Me Se Kő vezetője beszélgettek a családon belüli és kívüli szerepekről.

Az előadások háziasszonya, moderátora Tibenszky Moni Lisa, a Felelős Szülők Iskolája alapító-ügyvezetője volt.

Az öt alkalomból álló, ingyenesen látogatható előadás-sorozat célja a férfi, a férj, az apai és atyai identitás újraértelmezése, értékelése, „támogatása”. További információkat, illetve az előadás-sorozat többi alkalmairól IDE kattintva olvashatsz bővebben.

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk