A generációk összefogásáról az Idősek Világnapján az Országházban

Megtisztelő számunkra, örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy az Országházban, az Idősek Világnapján képviselhettük a Férfiak Klubja eszmeiségét, értékrendjét. Nagyon sokan vettek részt az ünnepségen. Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója e jeles alkalomra egy igen fontos előadással készült, melynek A generációk összefogásának célja és a fiatalok motiválása címet adta. Mondanivalóját, üzenetét nagyra értékelték a jelenlévők.

„A fiatalok motiválhatósága azért kulcskérdés, mert ha nem lesznek terveik, nem lesz MIÉRT tenniük bármit is. Ez egy nagyon fontos probléma!” – hívta fel a figyelmet Bedő Imre, aki többek között arról is beszélt, mi az, ami ösztönözheti a fiatalokat, mi az, amiért érdemes minden egyes nap felkelniük, cselekedniük, illetve nekünk, a ma élő idősebb – szülői, nagyszülői – generáció tagjainak mi mindent kell tennünk, hogy mindez működhessen.

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk